Şocant: portarul Farului, bătut de un suporter chiar pe teren!

Ultima actualizare:

    Portarul Farului a fost plesnit de un suportercaptura: Dolce Sport
Portarul Farului a fost plesnit de un suportercaptura: Dolce Sport

Farul Constanţa a fost învinsă pe teren propriu, 2-6, de Dunărea Călăraşi, iar la final un ultras a intrat pe teren şi l-a luat la bătaie pe portarul gazdelor.

Farul Constanța a jucat pe teren propriu cu Dunărea Călărași, în ultima etapă a anului în Liga a II-a, şi a pierdut cu scorul de 6-2, oaspeţii devenind noul lider al Seriei I. Enervat de prestaţia goalkeeperului constănţean, un suporter a pătruns pe gazon și l-a lovit. Portarul Alexandru Gudea a răspuns şi l-a lovit la rândul său pe agresor, iar la scurt timp scandalagiul,  care a fost agresat de jucătorii Farului în timp ce era culcat la pământ, a fost imoblizat de oamenii de ordine. Totuşi, portarul a fost eliminat de arbitrul Alexandru Tudor.

Portarul Farului a ripostat
Portarul Farului a ripostat

Suporterul a fost imobilizat
Suporterul a fost imobilizat

Aşa arată suporterul agresiv
Aşa arată suporterul agresiv

Portarul echipei Farul Constanţa, Alexandru Gudea, a declarat, vineri, pentru ProSport, că s-a temut atunci când a fost atacat de un suporter care a pătruns pe teren la meciul cu Dunărea Călăraşi, scor 2-6.

"A venit pe teren din spate, nu l-am văzut, dar m-am întors pentru că am auzit galeria făcând gălăgie. M-am ferit prima dată şi nu am crezut că o să dea în mine. A dat cu pumnul, dar nu m-a atins. Prima dată mi-a fost frică că are un cuţit la el şi, dacă vă uitaţi pe reluare, o să vedeţi că am ezitat să ripostez. Mi-a fost frică, pentru că în ziua de azi umblă drogaţi. Dar când l-am văzut că nu are cuţit, am mers eu peste el. Nu am putut să mă abţin. M-a înjurat de mamă, de morţi. Nu-l cunosc, nu ştiu cine e, dar l-am văzut că se clătina. Era ori beat mort, ori drogat. Un om treaz nu face niciodată aşa ceva. Nu mi-e teamă că o să mă ia suporterii la ochi, că doar nu suntem în Vestul Sălbatic să ne omorâm. Şi dacă suntem în Vestul Sălbatic, o să ne luăm fiecare câte un pistol. M-a chemat poliţia şi m-a întrebat dacă vreau să-i fac plângere, dar am zis că nu vreau. Dacă lovea, da, dar aşa... Era în dubă, poliţia l-a reţinut. Nu ştiu ce a avut cu mine", a declarat Gudea, potrivit prosport.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net