SOLUȚIE DE CRIZĂ Toți fotbaliștii, jos textila!

Ultima actualizare:

    calendar erotic
calendar erotic

FC Verin, club din a cincea ligă spaniolă, a lansat un calendar erotic pentru a ajuta la rezolvarea problemelor financiare ale grupării, informează AFP.

La începutul sezonului, Jose Manuel Zubiela, preşedintele acestui club modest din Galicia, a lansat în cursul unei deplasări o idee îndrăzneaţă: „de ce să nu se facă un calendar 2013 cu jucătorii şi conducătorii pozând nud?".

„La început jucătorii au crezut că este vorba de o glumă, dar, încetul cu încetul, au fost de acord cu ideea. Noi, când am văzut trupurile fotbaliştilor şi apoi ale conducătorilor, am decis că doar fotbaliştii trebuie să pozeze", a povestit Jose Manuel Zubiela.

Zis şi făcut: în calendarul lansat la o petrecere la sediul clubului, cei 22 de jucători ai echipei apar nud, pe lângă lacul din regiune, în fotografii alb-negru.Iniţial o glumă, iniţiativa este pe cale să salveze clubul. Cu o datorie de 26.000 de euro şi o diminuare substanţială a subvenţiilor publice, clubul era ameninţat cu falimentul. Însă, deja jumătate din cele 1.000 de exemplare imprimate au fost vândute în trei zile (la preţul de 10 euro), oferind o „gură de oxigen" clubului.

„Din punct de vedere mediatic, iniţiativa a prins foarte bine. Am avut dreptul la două pagini în Marca, lucru nesperat pentru un club ca al nostru. Iar comenzile continuă să vină. Avem cereri şi din Elveţia", a afirmat Zubiela.

Pionierii genului în sport, cu un calendar numit „Zeii arenei" au fost rugbiştii de la Stade Francais, în urmă cu mai mulţi ani.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net