Soţia lui Luchin, cu fetele la cumpărături

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Srdjan Luchin şi Amelia s-au căsătorit anul trecut şi, în curând familia lor se va mări, cei doi urmând să devină părinţi. Până atunci însă, nevasta fundaşului dinamovist are mai mult timp liber şi iese cu prietenele în oraş.

Dacă pe plan sportiv lucrurile de abia acum încep să se "lege" la Dinamo, personal, fundaşul "câinilor", Srdjan Luchin, n-are de ce să se plânge. Fotbalistulare o căsnicie fericită şi, peste două luni, va deveni tată. Luchin petrece timpul liber alături de Amalia, soţia sa, însă are grijă de ea şi când este în cantonament. Cum? "Sponsorizându-I" ieşirile la mall cu prietenele.

simeon stalpnicul png

Aşa s-a întâmplat şi zilele trecute când Amelia, aflată la bordul unui Range Rover, maşina familiei, şi însoţită de o bună prietenă din Caransebeş, a luat cu asalt magazinele dintr-un mall bucureştean.

După câteva ore, timp în care au intrat în toate magazinele şi au şi cheltuit câteva mii de lei, cele două au revenit în parcare. Portbagajul limuzinei a fost umplut cu pungi pe care se zăreau diferite branduri de haine, inclusiv o firmă unde se găseştetoată gama pentru a îmbrăca un copil. Srdjan Luchin a arătat camerelor tv, cu prilejuri diferite, gesturi prin care imita legănatul unui copil, iar soţia sa, ce va urma să nască, s-a gândit deja să-i asigure primului urmaş al cuplului o vestimentaţie aleasă.

Amelia Luchin, fostă Găianţu, locuieşte de doi ani în Bucureşti, are Masterul în Managementul dezvoltării regionale şi a activat la o companie specializată cu traduceri. În trecut, a cochetat şi cu muzica, fiind solistă într-o formaţie ce concerta în cluburile din Timişoara.

Amalia şi prietena ei au umplut portbagajul de cumpărături

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net