Soţii Borcea nu ştiu unde îşi vor boteza fiul

Ultima actualizare:

Aşteptat ca un adevărat eveniment monden, aşa cum a fost şi nunta dintre Cristi Borcea şi Alina, botezul micuţului Alexandru George e programat pentru 2 septembrie.

Luându-ne după informaţiile care plasau petrecerea 100% la Miami, unde familia Borcea este rezidentă, l-am sunat pe naşul Gigi Becali pentru a afla cum se va împăca cu o călătorie cu avionul atât de lungă, peste Ocean, „Am glumit când am afirmat că nu merg peste apă. Nu vă luaţi după tot ce zic eu în conferinţe. Pur şi simplu, n-aveam chef să merg atunci la Miami, dar n-am nicio problemă cu călătoriile. Pot să merg 700 de ore cu avionul, peste oceane, peste ce vreţi voi. Dacă va fi petrecerea de botez acolo, merg fără probleme, dar nu ştiu dacă e bătut în cuie. Din ce am vorbit eu ultima dată cu Cristi, va face botezul la Bucureşti, la 2 septembrie", a declarat Gigi Becali.

Apropiaţi ai lui Cristi Borcea au confirmat apoi că acesta va veni cu Alina în ţară la 6 august, iar botezul este stabilit, de principiu, la restaurantul Ambasad'Or. Totuşi, dacă şi Gigi Becali va fi de acord, totul se poate muta la Miami în ultimul moment.

Au ales un restaurant din Otopeni

Rezervarea restaurantului pentru botezul de pe 2 august a fost făcută la Ambasad'Or încă din 28 august 2011, când Cristi şi Alina s-au căsătorit.

Atunci, apreciind aproape cu exactitate data naşterii copilului, Borcea a hotărât ca în aceeaşi locaţie să aibă loc şi botezul copilului. Ambdasad'Or este un restaurnat de lux, care se întinde pe 1.000 de metri pătraţi şi este situat în zona Băneasa-Otopeni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net