Mitica arenă din Londra a arborat culorile roșu, alb și verde, vineri seara, atunci când ar fi trebuit să găzduiască amicalul Anglia - Italia la fotbal. Partida a fost anulată în contextul pandemiei de Covid-19.


Vineri seara, la Londra, pe stadionul Wembley, ar fi trebuit să se dispute meciul amical de fotbal Anglia - Italia. Pandemia de Covid-19 a condus la anularea disputei. Cum s-a întâmplat, de altfel, cu majoritatea competițiilor sportive, care fie s-au amânat, fie au fost suspendate.
În acest context, organizatorii meciului Anglia - Italia au decis ca arena pe care urma să se dispute, Wembley, să fie luminat în culorile drapelului italian. Imaginea a fost postată pe rețelele de socializare, fiind însoțită de următorul text: "Deşi nu v-am putut primi pe Wembley în această seară, suntem alături de voi. Această este o bătălie pe care trebuie să o înfruntăm împreună, uniţi", este mesajul transmis pe Twitter și Facebook.

Nu este pentru prima dată când stadionul Wembley este luminat în culorile naționale ale unui alt stat european. În noiembrie 2015, după atentatele de la Paris, arena a arborat culorile roșu-alb-albastru ale Franței. 

 
 
Loading...