Stanciu, ameninţat cu banca de rezerve

Ultima actualizare:

    Stanciu nu a marcat  într-un meci oficial  pentru belgieni
Stanciu nu a marcat într-un meci oficial pentru belgieni

Se anunţă vremuri grele pentru Nicuşor Stanciu la Anderlecht. Internaţionalul nostru întârzie să-şi arate adevărata valoare la echipa din Bruxelles, astfel că e doar o chestiune de timp până când va fi scos dintre titulari.

„M-am gândit să-l ţin rezervă, dar m-am răzgândit”, a declarat antrenorul lui Anderlecht după ce alb-violeţii au pierdut (1-2) derby-ul disputat duminică împotriva marii rivale FC Bruges. Stanciu a fost primul jucător scos din teren de tehnicianul Rene Weiler, în minutul 62, în urma unei evoluţii şterse, fără nici o realizare. „El e omul de 10 milioane!”, au scandat în mod ironic fanii gazdelor în momentul schimbării. „Se vorbeşte mult despre mine şi puţin despre alţii. Am doar nevoie de timp pentru a mă adapta acestui nou campionat. În cariera mea, n-am avut niciodată un program atât de aglomerat. Am călătorit cu naţionala în Armenia şi Kazahstan şi acum n-am avut decât o zi şi jumătate de recuperare după meciul cu Mainz din Europa League”, s-a scuzat Stanciu în faţa tirului de întrebări pus de ziariştii belgieni. Ameninţat cu banca de rezerve, Nicuşor încearcă să rămână optimist. „Antrenorul e cel care decide, dar aş accepta. Eu fac ce-mi cere antrenorul. De ce să am nevoie de ajutor? După primele două meciuri m-aţi lăudat şi acum v-aţi schimbat opinia. Fiecare jucător are căderi”, a precizat Stanciu.

Şi la Steaua a pornit greu

Problemele de adaptare traversate de Stanciu la Anderlecht amintesc de prestaţiile oscilante pe care mijlocaşul de 23 de ani le-a avut în primul său an la Steaua. Transferat de Gigi Becali de la FC Vaslui, Nicuşor Stanciu s-a impus cu greutate în primul 11 al roş-albaştrilor, el explodând abia în a treia stagiune petrecută în curtea Stelei.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net