Stanciu ne trage de urechi! Comparaţii cu Halep şi CSM Bucureşti

Ultima actualizare:

    Tricolorii n-au jucat cu Serbia ca să tranşeze grupa, ci ca să păstreze şanse până într-un final în care sperăm să ne trimită alţii la Euro 2020. Nicuşor Stanciu, unul dintre cei mai slabi tricolori în acest meci, arată de unde vine problemaFoto: Click!
Tricolorii n-au jucat cu Serbia ca să tranşeze grupa, ci ca să păstreze şanse până într-un final în care sperăm să ne trimită alţii la Euro 2020. Nicuşor Stanciu, unul dintre cei mai slabi tricolori în acest meci, arată de unde vine problemaFoto: Click!

Egalul cu Serbia (2-2) de la Belgrad i-a permis mijlocaşului de 25 de ani să le dea o palmă celor care critică naţionala.

Nicuşor Stanciu a fost cel mai bun om al tricolorilor în dubla de debut din Liga Naţiunilor, cu Muntenegru (0-0) şi Serbia (2-2). Internaţionalul nostru a gafat însă în relaţia cu suporterii echipei naţionale.

România a depăşit cu bine examenul de la Belgrad, cel mai greu test din această toamnă în Liga Naţiunilor. Împotriva unui adversar superior din punct de vedere tehnic, jucătorii lui Cosmin Contra s-au apropiat de capacitatea maximă, în special la capitolul determinare. Cele două goluri ale sârbului Mitrovic au fost anulate de fiecare dată de efortul colectiv al românilor, cu Nicuşor Stanciu şef de orchestră. Mijlcoaşul Spartei Praga a transformat mai întâi un penalty scos de Chipciu, iar apoi l-a servit excelent pe George Ţucudean. După ce a înscris de la punctul cu var, Stanciu s-a dus la marginea terenului, privind undeva în peluză cu ambele mâini îndreptate în zona urechilor. În primă fază, nimeni n-a înţeles ce-a vrut să transmită. „Gestul de după gol n-a gost exagerat. Era vorba despre acei suporteri ai echipei naţionale sau oameni de fotbal care se aşteptau să ne facem de ruşine în Serbia şi să pierdem la scor. După meciul cu Muntenegru s-a vorbit urât despre noi. Atât eu, cât şi colegii mei, am primit mai multe mesaje urâte”, a explicat Nicuşor Stanciu la cald, la finalul confruntării de la Belgrad.

Târziu în noapte, analizând mai la rece cele întâmplate, fotbalistul de 25 de ani a ţinut să aducă precizări suplimentare, de această dată pe pagina sa de Facebook. Tonul a rămas însă acelaşi, de reproş la adresa celor care îndrăznesc să scoată în evidenţă careneţele naţionalei. „Nu ne putem aştepta să fim patrioţi din moment ce Halep e nr. 1 mondial la tenis şi la prima înfrângere o huliţi, iar fetele de la handbal (n.r.: CSM Bucureşti) câştigă trofeul Ligii Campionilor şi la primul eşec sunt cele mai slabe. Evident că nici noi nu aşteptăm prea mult sprijin de la unii dintre voi”, a ţinut să transmită Stanciu. „Nu că am fi câştigat ceva, dar am demonstrat că ne dăm şi ultima picătură de energie pentru România! Uneori câştigăm, alteori avem rezultate ca cel din meciul cu Muntenegru, iar alteori pierdem...Dar mereu dăm totul. Unii oameni trebuie să înţeleagă că fotbalul a progresat enorm şi nu mai există echipă mică”, a mai subliniat fotbalistul nostru. Azi dimineaţă, pe fondul unor reacţii contra din partea fanilor, Stanciu şi-a şters postarea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net