Stanciu şi Chipciu, eşuaţi în Belgia

Ultima actualizare:

    Chipciu a reuşit o pasă decisivăFoto: Epa
Chipciu a reuşit o pasă decisivăFoto: Epa

Trupa din Bruxelles a câştigat titlul anul trecut cu Alexandru Chipciu om de bază şi cu Nicuşor Stanciu apărând constant. Lucrurile s-au schimbat însă radical atât pentru echipă, cât şi pentru internaţionalii noştri!

Anderlecht e pe locul nouă în Belgia, cu doar nouă puncte strânse în şapte meciuri şi nimeni nu ştie ce se întâmplă cu campioana în exerciţiu! Nici antrenorul elveţian, Rene Weiler, nu înţelege mai mult şi face încercări disperate să resusciteze echipa. Una dintre soluţii s-a vrut a fi rotaţia jucătorilor, dar nu prea dă roade!

Etapa trecută, lui Chipciu i-a venit din nou rândul să joace titular, dar pe postul de extremă dreapta, nu de fundaş dreapta, ca în ultimele meciuri. Lui Stanciu i-a venit însă rândul ca, după un meci cu Lokeren în care a bifat ultimele 10 minute, să rămână cu Kortrijk pe bancă până la final. A ieşit 2-2, cu Chipciu pasator decisiv la reuşita de deschidere a scorului, şi un nou pas greşit în lupta pentru play-off. Asta pentru că titlul pare deja al lui FC Brugge, care are de două ori mai multe puncte decât Anderlecht, adică 18.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net