Liga Campionilor a ajuns la etapa cu numărul 4, iar Star Manager e şi el în plină acţiune. Cei 361 de jucători cu echipe înscrise până acum în competiţie trebuie să fie însă foarte atenţi în această seară, pentru că lipsesc jucători mulţi şi importanţi de la toate cluburile.


Accidentările şi suspendările îşi spun cuvântul după primele trei etape, iar Click! vi-i prezintă pe toţi absenţii zilei de marţi, pentru a vă face schimbările în timp util şi de o manieră cât mai productivă, mai ales că aveţi la dispoziţie doar două.

Astfel, în Beşiktaş - Napoli, meci care începe la Istanbul mai devreme decât celelalte, la 19:45, lipsesc patru jucători de la turci şi trei de la italieni. Erkin, Ozbiliz, Ozyakup şi Talisca sunt toţi acccidentaţi şi nu vor juca pentru „vulturi” la fel ca şi Albiol, Milik şi Mertens, trei titulari de bază de obicei, la napoletani. În Benfica - Dinamo Kiev lipsesc, de asemenea accidentaţi, Jonas şi Silva, de la portughezi, şi Bushchan, Fedorchuk, Garmash, Silva şi vedeta Yarmolenko, de la ucraineni

Atletico Madrid are pentru meciul cu Rostov două absenţe, dar nu în rândul titularilor, Fernandez şi Gaitan. În schimb, la ruşi lipseşte Kalachev, în 11 de start de obicei. PSV - Bayern e şi el dat peste cap de indisponibili, la olandezi lipsind patru oameni, Hendrix, Locadia, Zoet, de Jong, iar la nemţi doi grei, Javi Martinez şi Frank Ribery.

Arsenal are meci mai mulţi absenţi, la Razgrad

În Ludogoreţ - Arsenal, pentru bulgari absentează portughezul Vitinha, iar la englezi e măcel, şapte jucători fiind accidentaţi pentru partida de diseară, din Bulgaria: Akpom, Santi Cazorla, Mertesacker, Nacho Monreal, Lucas Perez, The Walcott şi Danny Welbeck. În celălalt meci al grupei, Basel - PSG, alcătuiţi-vă echipa din Star Manager fără elveţienii Bua, Fransson şi Lang, şi fără francezul Aurier, toţi accidentaţi.

În sfârşit, în grupa vedetă a serii, grupa C, lipsesc nu mai puţin de 19 jucători, 10 în Manchester City - Barcelona şi 9 în Gladbach - Celtic. La partida de pe Etihad nu contaţi pe englezii Bravo, Delph, Sagna şi Zabaleta şi nici pe spaniolii Iniesta, Jordi Alba, Gerard Pique, Jeremy Mathieu, Arda Turan şi Kaptoum. În sfârşit, la jocul de pe Borussia-Park, din Mönchengladbach, evitaţi-i pe nemţii Christensen, Torgan Hazard, Schulz şi Traore şi pe scoţienii Bailly, Griffiths, Simunovic, Tierney şi Kolo Toure.

cta.jpg

Fii cel mai tare antrenor în Star Manager!
Foto Click!
 
 
Loading...