Start cu o finală!

Ultima actualizare:

    Messi are de luat  o revanşă în  faţa lui Juve FOTOGRAFII: Guliver/ Gettyimages
Messi are de luat o revanşă în faţa lui Juve FOTOGRAFII: Guliver/ Gettyimages

Barca – Juve tinde să devină un clasic al ultimelor sezoane din Liga Campionilor. Marți (12 septembrie), cele două pretendente la câştigarea trofeului deschid o nouă ediţie a grupelor cu un spectacol de gală pe „Camp Nou”.

Ca de obicei, tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor rezervă câteva surprize, echipe de prim rang fiind puse să se dueleze încă din această etapă timpurie.  În toamna lui 2017, cap de afiş vor fi „dublele” tur-retur Barcelona – Juventus şi Bayern – PSG, împerecheri pe care le-am putea regăsi şi în primăvară, în semifinalele Ligii. În ceea ce priveşte rivalitatea catalano-torineză, să ne amintim de faptul că cele două grupări şi-au disputat râvnitul trofeu în 2015, în finala de la Berlin, câştig de cauză având atunci formaţia lui Messi, scor 3-1. Revanşa „Bătrânei Doamne” a venit în primăvara care a trecut, în sferturile precedentei ediţii. La Torino, Juventus s-a impus cu un categoric 3-0, făcând inutile eforturile Barcelonei de a întoarce rezultatul în retur (0-0). Faţă de meciurile de mai sus, s-au produs schimbări importante în ambele tabere. În primul rând, Barcelona se va prezenta fără Neymar şi cu un nou antrenor, Ernesto Valverde, în timp ce Juventus a pierdut unul dintre stâlpii defensivei, pe Bonucci, plecat la AC Milan.


    Dybala şi coechipierii  săi vor să dea  lovitura la Barcelona
Dybala şi coechipierii săi vor să dea lovitura la Barcelona

Chipciu şi Stanciu, acasă la Bayern

Cum Vlad Chiricheş s-a accidentat şi nu va juca la Napoli în următoarele două luni, participarea românească în grupele Ligii Campionilor se reduce la cei doi foşti stelişti de la Anderlecht Bruxelles. Marți, campioana Belgiei are parte de un debut infernal, pe terenul nemţilor de la Bayern, într-un meci în care, ca de obicei, Chipciu e anunţat titular, iar Stanciu rezervă.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net