Steaua, chin teribil la Târgu Mureş. Analiza lui Becali

Ultima actualizare:

    Gigi Becali
Gigi Becali

Steaua a trecut de puţin pe lângă o mare ruşine în meciul disputat duminică seara, pe terenul lui ASA Târgu Mureş, echipa care a acumulat cele mai puţine puncte în turul sezonului regulat.

Echipa lui Reghecampf a dominat meciul, dar a fost condusă cu 1-0 din minutul 74. Egalarea (1-1) a fost adusă de Moke în ultimul minut al timpului regulamentar.

"Un lucru bun este că am dominat cum nu a dominat nimeni până acum pe ASA. Asta demonstrează că noi suntem mai buni decât ceilalți. Ne trebuie un jucător care să scoată oameni din joc sau Reghe trebuie să studieze la antrenament acest stil de joc. Ce e asta, dacă se apără să nu putem să-i destabilizăm?. Noi nu avem nici atacant. După ce că nu avem un număr 10, nu avem nici atacant. Golubovic nu e de Steaua. O să vină Alibec și altfel o să fie jocul nostru. Boldrin nu este nici el un număr 10. Fac selecție până când nu o să mai pot. Moke, Aganovici, Achim, Golubovici nu sunt jucători de Steaua. Man nu mai trebuie băgat. Nu face față puștiul. E doar un copil, are emoții, nu poate crește acum nivelul. Dar voi face selecție în continuare și voi mai aduce jucători pentru ca la vară să mulg vaca din nou, să mă calific în Ligă", a declarat patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net