Steaua, egala lui Dinamo Zagreb! "În cantonamente suferim cel mai mult"!

Ultima actualizare:

    Gabi Tamaş, pe vream când juca la FCSBFoto Click!
Gabi Tamaş, pe vream când juca la FCSBFoto Click!

Steaua a terminat la egalitate, 0-0, meciul cu formaţia croată Dinamo Zagreb, în cel de-al doilea meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Slovenia. Fundaşul Gabi Tamaş spune că antrenamentele din cantonament sunt istovitoare.

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a folosit următoarea formulă de echipă: Cojocaru (Niţă '46) - Tamaş (Simion '83), Varela, Toşca, Momcilovici (D. Popescu '68) - Ov. Popescu (Vîlceanu '55), Achim (Muniru '46), Aganovici (Bourceanu '46) - Enache (Mihalcea '79), Golubovici (Tudorie '66), Hamroun (Mihai '77).

La campioana Croaţiei, Alexandru Măţel a fost introdus pe terern în minutul 65 pe postul de fundaş stânga.

Steaua va reveni în ţară joi, iar în perioada 3-16 iulie va efectua un cantonament în Olanda, scrie news.ro."Cantonamentele sunt toate grele, aici suferim cel mai mult. Avem și 3 antrenamente pe zi, dar trebuie să suferim, pentru că din aceste antrenamente trăim tot anul", a spus Gabriel Tamaș, la finalul meciului.

"S-au integrat foarte bine, sunt un pic cam în urmă, cred că mister mai are de treabă cu ei. Mă bucur foarte mult că au venit la echipă, sunt niste jucători foarte buni merită să fie aici și în antrenamente sunt foarte concentrați și azi la meci au fost foarte concentrați, mă bucur pentru ei și sper să ne ajute foarte mult să ne putem califica în Champions League", a mai spus stelistul.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net