Steaua îşi dă afară campionii

Ultima actualizare:

    Cornel Râpă are  în palmares patru  titluri de campion
Cornel Râpă are în palmares patru titluri de campion

Gigi Becali a ajuns la concluzia că numele nu joacă singur şi că nu contează ce scrie în CV dacă motivaţia nu mai este la înălţime. Astfel, patronul roş-albaştrilor le-a ordonat lui Meme Stoica, Laurenţiu Reghecampf şi Valeriu Argăseală să facă repede curat în vestiar şi le-a înaintat şi lista neagră.

 Numele lui Ciprian Marica, dublu campion în Liga I, cu Dinamo, şi dublu campion în Ucraina, cu Şahtior, a fost în capul listei, atacantul reziliindu-şi rapid contractul cu Steaua. A urmat eterna speranţă, Gabi Iancu, cel care are în palmares trei titluri consecutive cu trupa din Ghencea, dar care nu mai e în graţiile conducerii. Apoi, Cornel Râpă, unul dintre cei mai falşi campioni din istoria Ligii I, n-a mai putut fi salvat de Meme Stoica, cel care l-a adus de la Galaţi în 2013. Fundaşul dreapta cu un număr incredibil de titluri în vitrină, patru, trei cu Steaua şi unul cu Oţelul, e liber de contract şi liber să-şi caute fericirea în altă parte. La fel a păţit şi Paul Pârvulescu, una dintre cele mai mari dezamăgiri ale Stelei din ultima perioadă. Fundaşul a venit de la Gaz Metan Mediaş în 2012, dar n-a reuşit să se impună ca om de bază şi a fost mai tot timpul împrumutat pe la Viitorul, Voluntari şi ASA Târgu Mureş. Ajuns şi el la 27 de ani, Pârvulescu are în CV trei titluri interne la care a contribuit foarte puţin, iar steliştii i-au făcut vânt să-i mai păcălească şi pe alţii. 

Urmează Paul Papp

Epurarea de la Steaua nu se va opri însă aici. La campionii enumeraţi mai sus se adaugă şi neamţul Timo Gebhart, de asemenea plecat spre Germania cu bilet de avion doar dus. Apoi, conducerea vicecampioanei negociază deja rezilierea de comun acord cu Paul Papp, campion anul trecut, dar care n-a mai confirmat evoluţiile din acel sezon. Gregory Tade e deja o obsesie pentru Becali, care îl vrea plecat şi chiar gratis, deşi a plătit CFR-ului 500.000 de euro în 2015.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net