Steaua joacă mai bine pe zăpadă. "Mascatul" Rusescu a adus victoria în infernul de la Piatra Neamţ

Ultima actualizare:

    Vremea rea a avantajat mai mult trupa lui GâlcăFoto Click!
Vremea rea a avantajat mai mult trupa lui GâlcăFoto Click!

Steaua a jucat foarte prost în acest start de retur în care nu reuşise să ibţină decât patru puncte în primele patru etape. Deşi urmăritoarele sale nu dau semne că pot s-o prindă din urmă, un nou eşec la Piatra Neamţ ar fi însemnat un dezastru.

Asta pentru că, Târgu Mureş abia aşteaptă să adune de pe jos un titlu făcut cadou de nişte stelişti care şi-au pierdut busola şi navighează în derivă prin Liga I. N-a fost însă aşa, chiar dacă lucrurile au părut că încep cu ghinion. O ninsoare caracteristică mai degrabă zilelor de iarnă plină, decât unui mijloc de martie, a coborât din Pietricica şi a acoperit gazonul. Startul partidei a trebuit amânat cu 15 minute, timp în care s-a încercat degajarea stratului gros aşezat pe iarbă, dar când organizatorii şi-au dat seama că totul e cam degeaba, au fost nevoiţi să încerce aşa. Au luat o minge galbenă, au măturat liniile şi s-a fluierat startul. Culmea, pe un teren greu, care trebuia să  cauzeze mari probleme echipei mai tehnice, adică Steaua, roş-albaştrii au zburdat pe teren. Rusescu a marcat din nou după cinci luni, în minutul 16, printr-un şut bagabonţesc, cu pământul, ştiind că suprafaţa de joc înzăpezidă va face restul de treabă, şi asta a fost tot. Steaua a mai trecut pe lângă majorare de câ'teva ori, dar a fost 1-0, trei puncte şi încă un pas spre titlu.

"Era important pentru noi, indiferent de cum, în ce fel, mod, să câştigăm. Sunt fericit că am ajutat echipa, că am câştigat pe un teren foarte foarte greu din cauza vremii. A fost o deplasare grea şi ţinând cont de ce s-a întâmplat până acum, era foarte foarte important să câştigăm. unt foarte multe discuţii legat de ce se întâmplă în interiorul echipei. Se spune că suntem în criză, chiar dacă suntem la 7 puncte de locul 2. Sunt momente în timpul unul campionat când nu mai contează cum joci, ce faci, important e să câştigi, aşa cum a fost în seara asta. Se poate întâmpla orice, dar suntem concentraţi şi încrezători că vom câştiga campionatul", a declarat eroul steliştilor.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net