Steaua a luat o "Pleaşcă"!

Ultima actualizare:

    Plească, în tricoul Steleifoto: steauafc.com
Plească, în tricoul Steleifoto: steauafc.com

Marian Pleaşcă a fost azi de dimineaţă la INMS, a efectuat vizita medicală şi va ajunge sub comanda lui Reghecampf. Fundaşul dreapta a venit liber de contract, după ce şi-a reziliat contractul cu Pandurii, dar mutarea nu e apreciată de oamenii de fotbal, jucătorul de 27 de ani lipsind mult de pe teren din cauza unor probleme la genunchi.

"Nu au durat mult negocierile. Sincer, mă aşteptam să-mi găsesc o echipă, să pot să joc mai departe. Eram liber de contract. Mă simt pregătit, nu am nicio problemă. E un pas destul de important în cariera mea şi mă bucur că am ajuns la cea mai bună echipă din România din toate punctele de vedere.

Sunt conştient că sunt la Steaua şi voi profita de fiecare şansă pe care o voi avea. N-am vorbit decât cu Pintilii, pe care îl ştiu de la Pandurii.E benefică această concurenţă, chiar dacă sunt mulţi jucători care pot evolua pe acest post. Sper să rămân şi din vară la Steaua", a declarat Marian Pleaşcă.

"Poate fi o soluţie, însă în clipa de faţă nu poate fi o certitudine. El nu a jucat de mult, a fost accidentat şi nu ştiu cât de uşor o să-i fie să se integreze în jocul Stelei. Calitate are. E un jucător puternic, cu o viteză bună pentru un fundaş dreapta, ofensiv se descurcă foarte bine. Poate ajuta Steaua, pentru că Steaua e o echipă care atacă de obicei, dar

nu vine ca titular indiscutabil...depinde cât a pierdut de la accidentare până acum. Însă la Steaua va fi greu să se acomodeze, pentru că una e Tg Jiu. şi alta e Steaua", a spus omul de fotbal Dinu Gheorghe la Digi Sport.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net