Steaua – Pandurii

Ultima actualizare:

    Elevii lui Gâlcă au fost bucuroşi după meciul Steaua - Pandurii din finala Cupei Ligiifoto: David Muntean
Elevii lui Gâlcă au fost bucuroşi după meciul Steaua - Pandurii din finala Cupei Ligiifoto: David Muntean

Finala Cupei Ligii, Steaua – Pandurii, s-a încheiat cu victoria celor din Ghencea, 3-0. Golurile au fost marcate de Iancu (penalty), Chipciu şi Ţucudean.

Steaua – Pandurii a fost adjudecat de trupa lui Costel Gâlcă, iar tehnicianul roş-albaştriilor a reuşit să obţină primul său trofeu de când stă pe banca unei echipe. “Mă bucur foarte mult că am câştigat acest titlu, aveam nevoie după un an destul de greu, care de altfel continuă cu trei meciuri foarte importante pentru noi. Sunt bucuros la primul meu trofeu”, a spus stelistul.

Apoi, a continuat: “Pentru noi Cupa Ligii a fost o competiţie bună, ne-a ajutat mult, pentru că am folosit jucători care nu prea au evoluat în campionat sau au venit după unele accidentări. Mă bucur pentru toţi, pentru modul în care s-au dăruit”.

Steaua – Pandurii: Gâlcă nu ştie dacă mai rămâne la Steaua

La finalul meciului Steaua – Pandurii, antrenorul din Ghencea, Costel Gâlcă, a anunţat că viitorul său la echipă e incert: “Nu mă întrebaţi pe mine, întrebaţi clubul. Eu am zis că oricine ar veni, dacă e stelist, e binevenit. Nu ştiu dacă rămân sau nu dacă voi câştiga cele trei trofee, nu depinde de mine, nu sunt eu patron la Steaua”.

Steaua – Pandurii: Gorjenii au acuzat arbitrajul

Tehnicianul celor de la Pandurii, Edi Iordănescu, a declarat că la faza care a precedat lovitura de la 11 metri pentru Steaua a fost ofsaid, iar penalty-ul a fost uşor acordat de arbitrul Adrian Comănescu. “La primul gol înainte de penalty a fost ofsaid, băieţii chiar mi-au spus că tuşierul a şi ridicat fanionul, însă centralul a acordat lovitură de la 11 metri, una uşor acordată pentru că Breeveld, încercând să şuteze, l-a lovit în picior pe Unguruşan”, a spus acesta.

Selecţionerul Anghel Iordănescu a explicat că Steaua a meritat victoria în finala Cupei Ligii dar a anunţat că este trist pentru fiul său, Edi Iordănescu. “Aş vrea să-i felicit pe cei de la Steaua şi pe Costel Gâlcă, a fost primul lui trofeu, să nu se oprească aici. Steaua a meritat victoria, a dominat jocul, l-a controlat şi şi-a creat multe alte situaţii. Sunt trist pentru Edi, şi e normal să fiu trist… Acum cei de la Steaua pot spera în continuare şi la titlu, dar asta depinde şi de jocul celor de la ASA”, a anunţat tehnicianul după disputa Steaua – Pandurii.

Steaua – Pandurii: Chipciu, omul meciului

Alexandru Chipciu a marcat un gol şi a oferit un assist, fiind declarat cel mai bun jucător de pe teren. “Am fost criticat, dar asta nu mă deranjează. Mă deranjează când se vorbeşte despre salariul meu. Orice om de pe stradă ştie ce salariu am eu acum. Nu vreau să fiu răţoi după un gol şi o pasă de gol, dar în sezonul ăsta am dat 18 pase gol în toate competiţiile şi se consideră că am avut un sezon ratat. Asta înseamnă Steaua, presiune. Am jucat la echipa naţională, poate am cel mai mare salariu din România şi asta contează, dar asta e media mea 7-8-9 goluri pe an, acolo bat mereu”, a anunţat jucătorul roş-albaştriilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net