Steaua a primit cea mai proastă veste înainte de jocul cu Chelsea. Vezi decizia care o poate costa titlul! Afectează toată Liga I!

Ultima actualizare:

Argumentul oficial a fost vremea rea de afară, dar de fapt steliştii s-au temut că dacă vor mai juca în acest mod şi următoarele trei meciuri, cu Ceahlăul şi de două ori cu Astra, vor mai pierde alte puncte preţioase în lupta pentru titlu. Cum la fotbal nu poţi să arunci prosopul, ca la box, în momentul când nu mai poţi, Tănase şi compania n-au scăpat de temerea lor. Adunarea Generală a LPF a respins azi cererea Stelei şi a celorlalte cluburi şi a dispus ca toate meciurile să se desfăşoare conform programării iniţiale, eventualele amânări din cauza condiţiilor meteo urmând să se facă doar în cazuri de forţă majoră.

"Discuţiile referitoare la amânarea meciurilor nu sunt apanajul LPF.  Programul competiţional este aprobat de FRF şi la acest moment avem un program aprobat în august 2013 şi, din respect pentru Comitetul Executiv, programul stabilit rămâne aşa. Normal că dacă vor fi probleme cu condiţiile meteo, nimeni nu este absurd şi vom putea găsi soluţii conform regulamentului", a declarat Justin Ştefan, juristul LPF, în cadrul unei conferinţe de presă.

Programul Stelei în 2013:Chelsea - Steaua, (diseară)Ceahlăul - Steaua, (14 decembrie)Steaua - Astra, (18 decembrie)Astra Giurgiu - Steaua Bucureşti (22 decembrie)

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net