Steaua şi-a umflat muşchii pentru meciul cu Stuttgart

Ultima actualizare:

    Rusescu
Rusescu

După 2-1 în Ghencea cu "lanterna roşie" din Severin, Steaua şi-a consolidat poziţia de lider al campionatului, având acum 10 puncte peste ocupanta locului secund, Astra. Aseară, jucătorii lui Reghecampf au forţat atât cât trebuia, încercând să se menajeze pentru meciul de joi cu VfB Stuttgart din Europa League.

Tănase, gol după 105 zile. Surprinzător, scorul l-au deschis severinenii, Vancea profitând în minutul 16 de o greşeală defensivă a lui Bourceanu.

Steaua a egalat după numai patru minute, prin Cristi Tănase. "Dodel" nu mai marcase de la 5 august, de la meciul cu Universitatea Cluj. Iureşul Stelei a continuat şi golgheterul Rusescu a întors rezultatul (2-1), fructificând o acţiune iniţiată de Adi Popa, cel care a creat şi reuşita lui Tănase.

Szukala, Popa şi Georgievski, accidentaţi. Stoperul polonez n-a rezistat pe teren decât nouă minute, dându-i emoţii lui Reghecampf. Pentru că pe bancă nu avea nici un fundaş central de meserie, antrenorul Stelei a apelat la Filip. În repriza secundă, a cedat şi Adi Popa, din cauza unei probleme musculare. Steaua a terminat meciul în 10 jucători, Georgievski fiind scos pe targă în afara gazonului.

Steaua a tremurat pe final. Roş-albaştrii au tratat cu lejeritate partea a doua a meciului, iar Severin a fost la un pas să profite. Astfel, Olah a avut o bună şansă de gol în minutul 80, din lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri.

Reghe, apel disperat pe Facebook. Speriat de faptul că până sâmbătă se vânduseră doar 1.000 de bilete, tehnicianul Stelei a postat duminică dimineaţă un mesaj pe Facebook prin care i-a chemat pe suporteri la stadion. Până la urmă, În Ghencea s-au strâns 5.000 de oameni. În schimb, pentru meciul de joi cu Stuttgart din Europa League de pe Arena Naţională s-au dat deja aproximativ 35.000 de bilete.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net