Steaua, victorie clară în Slovacia! Trnava – Steaua 0:3

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Steaua a trecut fără să transpire de Trnava. A învins cu 3-0 în Slovacia, răzbunând înfrângerea cu 1-0 din tur şi calificându-se în play-off-ul Ligii Europa.

Presiune mare pe Reghecampf înaintea returului cu Trnava.

Iar de acest lucru s-au convins şi ziariştii români aflaţi în Slovacia, care au fost ameninţaţi de antrenorul stelist ieri dimineaţă.

Reghe mizat tot pe atac. În locul suspendatului Cristi Tănase, l-a preferat pe Florin Costea, olteanul fiind, întâmplător sau nu, şi sugestia patronului Gigi Becali.

Iar Pârvulescu, o altă variantă pentru postul de mijlocaş stânga, a fost coborât ca fundaş lateral, contându-se pe prezenţa sa ofensivă superioară lui Latovlevici.

Şi a fost nevoie de doar opt minute pentru ca scorul din tur să fie egalat. Rusescu a întors un adversar şi i-a pus mingea pe tavă lui Rocha, iar brazilianul a punctat şi în cupele europene.

La reluare, forţe noi în atacul roş-albaştrilor. Nikolic în locul apaticului Rocha, care nu s-a văzut decât la faza golului. Iar diferenţa dintre cele două echipe a început să se facă simţită.

Atacuri în serie ale Stelei care au anunţat şi golul doi, al lui Rusescu, mingea lovită de el cu capul trecând de linia porţii cât să valideze arbitrul.

S-a făcut până la urmă şi 3-0, tot cu capul, Nikolic, iar Steaua a evitat ruşinea eliminării cu o victorie clară, demnă de o echipă care nu a pierdut în primul tur european de 26 de ani.

Rapid, aproape de minune. Bătuţi cu 4-0 în tur la Heerenveen, rapidiştii au încercat să obţină o calificare miraculoasă.

Herea a deschis scorul din penalty în minutul 20, după care Roman a înscris, dar golul a fost anulat eronat pe motiv de ofsaid.

Giuleştenii au atacat în valuri în prima repriză, ratând câteva ocazii uriaşe, în timp ce echipa lui Van Basten a fost de nerecunoscut.

După pauză, elevii lui Sabău au continuat ofensiva totală, dar olandezii s-au apărat atent şi au obţinut calificarea pentru care nu credeau că vor mai tremura.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net