Apărătorul de 20 de ani al „roş-albilor”, Steliano Filip, intenţionează să intre pe teren la sfârşitul lunii, când e programat meciul cu Petrolul. Însă, fără mască, va putea juca abia din returul campionatului.


Jocul cu Pandurii de la data de 26 octombrie a fost de coşmar pentru Steliano Filip. În urma unui duel aerian, un adversar i-a aplicat o lovitură în faţă şi după nici o oră de joc dinamovistul era în sala de operaţii. Diagnosticul: fractură de piramidă nazală. A urmat o perioadă dureroasă, abia ieri a revenit la pregătire alături de colegi şi a purtat pentru prima oară o mască specială.

„Acum sunt bine, chiar azi (n.r. - ieri) am făcut primul antrenament cu mingea. Mă incomodează un pic masca, e prima dată când o port şi până mă obişnuiesc... Important e ca de săptămâna viitoare să mă pregătesc normal şi sper să joc în meciul cu Petrolul, de duminica viitoare”, a spus Filip. „Când pun mâna pe nas mă mai doare şi nu am voie să stau prea mult afară din cauza frigului, dar o să-mi revin. Oricum, o lună şi jumătate trebuie să port masca, deci din retur voi juca fără ea”, ne-a declarat acesta.

accident.jpg

26 octombrie: Steliano Filip iese plin de sânge de pe teren
Foto: Mediafax

nas.jpg

27 octombrie: A fost operat la miezul nopţii

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: