Steliştii dau vina pe City pentru egalul cu Dinamo: "Am fost obosiţi!"

Ultima actualizare:

    Reghecampf nu e mulţumit de rezultatul din derby, dar are o scuză gata pregătităFOTO: Sportpictures.eu
Reghecampf nu e mulţumit de rezultatul din derby, dar are o scuză gata pregătităFOTO: Sportpictures.eu

Steaua şi Dinamo au încheiat din nou egale derby de România, scor 1-1, chiar dacă vicecampioana a dominat copios partida, în special în repriza secundă. Totuşi, băieţii lui Laurenţiu Reghecampf n-au avut suficientă luciditate să facă diferenţa şi au găsit repede explicaţia.

Tehnicianul roş-albaştrilor crede că efortul din meciul cu englezii, din play off-ul Ligii Campionilor, şi-a spus cuvântul, storcându-i de energie pe Stanciu şi compania. "Am încercat să facem presiune, ei s-au aparat foarte bine, într-adevar este păcat că primim gol la singurul corner pe care cei de la Dinamo l-au avut. O neatenţie din partea lui De Amorim, trebuia să stea mai aproape de Rotariu. Dar e bine ca am revenit în joc, am marcat un gol, după care am mai avut câteva ocazii bune, cred că încet-încet ne facem o echipă competitivă şi reuşim să-i introducem şi pe cei care au venit de curând la echipă. Pe mine mă interesează rezultatul şi evoluţia echipei. Mă bucur pentru Willi că a reuşit să marcheze, mă bucur de jocul facut de Ricky Boldrin, deci lucruri pozitive. Dar trebuia sa mai marcheze un gol, trebuia să aibă mai mult răbdare, le-am explicat că asta se va întâmplă la meciul de astăzi. Am pierdut foarte multe mingi, deci trebuie să înveţe să aibă mai multă răbdare.

Trebuie să vă gândiţi că am inceput pe 17 iulie şi astăzi suntem în 20 august, avem deja 8 meciuri oficiale jucate, e foarte greu să joci din trei în trei zile. Cei doi jucători care au venit de la Astra s-au prezentat foarte bine la antrenamente, mi-a placut foarte mult cum s-au comportat si de aceea am hotărât să începem cu Boldrin în poziţia respectivă. Nu-mi place să vorbesc despre oboseală la echipă, dar e greu să joci din 3 în 3 zile. La noi se resimte mai ales rezultatul meciului cu Manchester City", a declarat Reghecmapf la finalul meciului.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net