Steliştii fac aroganţe după revenirea pe primul loc: "Suntem obişnuiţi!"

Ultima actualizare:

    Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Stoica nu se dezmint. După ce au ajuns pe primul loc au simţit nevoia sa-şi ironizeze adversariiFoto: Arhiva personală
Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Stoica nu se dezmint. După ce au ajuns pe primul loc au simţit nevoia sa-şi ironizeze adversariiFoto: Arhiva personală

Steaua a câştigat cu cântec deplasarea în faţa Pandurilor şi au revenit pe primul loc al Ligii I, cel puţin până la jocul Astrei de la Dinamo, de mâine seară.

Caracteristic lui Reghecampf şi compania, aceştia au început deja să-şi dea arama pe faţă şi au oferit o serie de declaraţii menite să-şi umilească adversarii. "Asta ne-am dorit. Nu e o problemă să fim pe primul loc. Suntem obişnuiţi cu asta. Acum aşteptăm meciul dintre Dinamo şi Astra şi o să vedem ce va fi. Cred că a fost un meci jucat foarte bine de ambele echipe şi era normal să fie aşa. Şi noi, şi ei ne-am dorit victoria, pentru că cine câştiga trecea pe primul loc. Era normal să existe şi o oarecare încărcătură, dar eu cred că echipa mai bună a câştigat. E normal să fie greu, când adversarii se apără non-stop. Nici nu am reuşit să jucăm dintr-o singură atingere şi am abuzat de prea multe atingeri de minge. Dar învăţăm din fiecare meci şi cred că jucăm din ce în ce mai bine şi, mai important, echipa câştigă. Eu consider că arbitrajul a fost bun, chiar dacă eu cred că în prima repriză am mai avut un penalty. Aşa am văzut eu, că Popică a fost faultat. Au fost foarte multe faulturi nedate, trageri de timp, Hora folosea mâna la fiecare duel cu Tamaş. Cred că dacă vedea bine la faza penalty-ului, trebuie să-i dea al doilea galben lui Hora, care ar fi fost suspendat etapa viitoare", a declarat antrenorul Laurenţiu Reghecampf.

"Se creează tensiuni în momentul în care se fac asemenea declaraţii înainte de meci. Pandurii, şi o spun cu toată responsabilitatea, a fost cea mai favorizată echipă dintre cele calificate în play-off. Şi vorbesc doar despre decizii luate în 2016.

La meciul cu CSU Craiova, trebuia dictat un penalty în favoarea Craiovei. Nu s-a dat. La meciul de poveste cu ASA, cel cu patru roşii, la 0-0, Colţescu trebuia să-l elimine pe Vasco. I-a rupt urechea lui Ţucudean. Nu l-a eliminat, dar a eliminat patru jucători de la ASA. Pe Marius Constantin l-a eliminat pentru că a văzut că a făcut ceva. La meciul cu Viitorul, la 1-0 pentru Pandurii, Vlad Rusu a fost faultat indubitabil în suprafaţa de pedeapsă şi nu s-a dictat penalty. Iar Edi Iordănescu, înainte de acest meci, spune că se impacientează când vede arbitrajele Stelei. Păi, Steaua a fost cea mai dezavantajată echipă din actuala ediţie de campionat.

Se inoculează ideea asta şi uite ce se întâmplă, în condiţiile în care penalty-ul este evident. Este henţ la Hora. Despre ce vorbim? Că un arbitru adiţional are curaj să influenţeze un arbitru să dicteze un penalty când se impune asta? De aia plătim barem pentru adiţionali. Îi feicit pe cei care au avut ideea să aducă arbitri adiţionali la meciurile de play-off.

Ce a făcut Săpunaru azi mi-a fost dat rar să văd pe un teren de fotbal. La fiecare decizie mergea şi protesta. Am văzut faza eliminării. Mingea îl şterege pe Popa pe abdomen. Are abdomenul mai pronunţat, asta e situaţia. A fost o eliminare foarte corectă.

Din primul minut, cei de la Pandurii nu au făcut altceva decât să obstrucţioneze, să tragă de timp şi, probabil conform indicaţiilor, să ducă meciul ăsta spre un egal. Nu au vrut să câştige, nu au ajuns niciodată la poartă, au avut două şuturi de la distanţă. Victoria a fost meritată, pentru că noi am avut jucători ieşiţi din ritm, jucători cu probleme. Uitaţi-vă la Pintilii! El, la ora actuală, simbolizează Steaua. A jucat 90 de minute cu Lituania, 90 de minute cu Spania, a venit şi a jucat senzaţional. El şi Tamaş au jucat fără greşeală", a declarat şi Mihai Stoica, viitorul director sportiv al Stelei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net