Steliştii, în genunchi după înfrângerea cu CFR: "Ne e ruşine de noi!"

Ultima actualizare:

    Steaua n-a mai câştigat un meci în Liga I de pe 3 octombrie, de la IaşiFoto Click!
Steaua n-a mai câştigat un meci în Liga I de pe 3 octombrie, de la IaşiFoto Click!

Campioana e în corzi după ce n-a reuşit să câştige pentru al treilea meci consecutiv. Egal cu Petrolul, egal cu Pandurii şi înfrângere la Cluj sunt rezultatele Stelei din ultima lună, iar fanii nu mai înţeleg nimic.

Cu CFR, băieţii lui Mirel Rădoi au pierdut fără să emităvreo pretenţie şi fără să aibă vreo mare ocazie de gol. Acest lucru i-a făcut pe liderii echipei să lase capul în pământ şi să-şi facă autocritica. Din nefericire, încă o înfrângere pentru noi, mai ales după 10 ani de invincibilitate în fața CFR-ului. Ăsta este fotbalul, mai și pierzi. Dar, maniera în care am făcut-o m-a făcut pe mine să mă simt. Pentru mine a fost o înfrângere umilitoare. Nu știu.. Nu am arătat noi puterea pe care o arăta Steaua înainte. Nu vreau să stau acum să găsesc scuze, cauze. Aș putea să spun că am fost obosiți după meciul de la Baia Mare sau eu știu ce altceva. Atât am putut, atât am jucat, mie personal mi-a fost rușine de ce s-a întâmplat pe teren, și cred că și colegilor mei”, a spus Chipciu, el însăşi unul dintre cei mai slabi de pe teren.

"Ce s-a întîmplat în această seară e normal pentru că n-am jucat bine. Cred că CFR a fost foarte puternică. Ei au marcat două goluri, ce putem să mai spunem? Au jucat fotbal, au pasat mingea foarte bine. Cînd pierzi aşa, trebuie să ridici capul şi să continui. Noi avem jucători de valoare, dar CFR a fost foarte bună azi. Nu cred că avem scuze, anul trecut am fost campioana României. Nu avem scuze, chiar dacă poate că a fost ofsaid sau henţ la golurile lor. Noi nu am marcat, deci nu avem scuze. Dacă vrei titlul trebuie să dai gol. Am revenit la echipă, nu joc mult, dar vreau să fiu în primul 11. Noi nu suntem uniţi", a spus şi atacantul Gregory Tade la Dolcesport.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net