Steliştii se sabotează singuri. Arlauskis a comis-o la naţională

Ultima actualizare:

    Giedrius Arlauskis  a încasat 4 goluri în  partida cu Elveţia,  unul din vina saFoto: AFP
Giedrius Arlauskis a încasat 4 goluri în partida cu Elveţia, unul din vina saFoto: AFP

Roş-albaştrilor le merge excelent la echipa de club, dar când pleacă spre echipele naţionale, mulţi dintre ei nu mai sunt la acelaşi nivel.

Forma bună de la Steaua, al cărei „înger păzitor” a fost în multe meciuri, l-a propulsat pe Giedrius Arlauskis ca titular la naţionala Lituaniei. Acesta n-a reuşit să confirme încrederea acordată pentru prima dată după mult timp.

În jocul din Elveţia, balticii au pierdut cu 4-0 şi au fost umiliţi de Shaqiri, jucătorul lui Bayern Munchen. Arlauskis a încasat toate golurile şi poate fi considerat principalul vinovat pentru acest masacru. Asta pentru că Lituania, şi datorită paradelor portarului Stelei, a ţinut piept elveţienilor timp de 66 de minute, dar în acest moment fatidic, la un simplu corner, „Miko” a a comis-o. A ieşit hazardat şi, incomodat în careul de şase metri de un jucător advers, a bâlbâit o minge pe care în final şi-a împins-o în proprie poartă.

Deşi a cerut fault la portar, golul a fost validat, iar de aici lituanienii au căzut total. Elveţia a mai înscris de trei ori, o dată cu călcâiul, autor tot Shaqiri, iar „Arla” se întoarce în România cu un gust amar în gură. Din păcate pentru stelişti, şi fundaşul Fernando Varela a bifat o contra-performanţă similară. Jucătorul din Insulele Capului Verde şi-a înscris un autogol în partida cu Niger, care a contat pentru calificările la Cupa Africii, dar echipa lui a câştigat până la urmă meciul, scor 3-1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net