Stelistul Gabi Matei trăieşte o dramă: a fost la un pas de moarte

Ultima actualizare:
A vrut să  se sinucidă? (Foto: Răzvan Păsărică)
A vrut să se sinucidă? (Foto: Răzvan Păsărică)

Cu mama bolnavă şi tatăl alcoolic, Gabi Matei n-o duce deloc bine nici pe plan sentimental. La fotbal nici atât, fiind accidentat de luni bune. Toate aceste motive l-au adus pe jucătorul Stelei aproape de o tragedie.

Într-o perioadă în care steliştii se pregătesc să sărbătorească titlul de campioană, colegul lor Gabi Matei suferă cumplit. Sâmbătă seară, fotbalistul a ajuns într-o stare jalnică la Spitalul Floreasca din Capitală.

Conform apelului de urgenţă făcut la 112 de către o femeie, Matei se tăiase la o mână şi era extrem de agitat în locuinţa sa din Sectorul 2.

Medicii şi poliţiştii de la Secţia 8 l-au găsit pe stelistul de 23 de ani sub influenţa băuturilor alcoolice, vorbind la telefon cu respectiva femeie, cel mai probabil prietena sa Gabriela, o stewardesă de 22 de ani.

Pentru a nu-şi agrava rănile, Matei a fost chiar încătuşat, aceasta fiind o măsură suplimentară de siguranţă aplicată în cazul persoanelor cu tulburări de comportament. La spital, Gabi Matei a scăpat ieftin. Doctorii i-au tratat rănile minore de la antebraţul mâinii stângi şi i-au permis să plece acasă. Cum incidentul s-a petrecut în locuinţa sa, Matei nu va fi anchetat de poliţişti.

Totuşi, în acele momente de panică, apropiaţii lui Gabi s-au temut pentru ce e mai rău. Cunoscându-se psihicul fragil al fotbalistului, în calcul a fost luată înclusiv o eventuală tentativă de sinucidere. Ţinând cont de dramele personale prin care trece, Matei ar fi avut motive să recurgă la acest gest extrem.

Profesional, a jucat doar trei partide în acest sezon pentru Steaua, iar acum e în refacere după o operaţie la ligamente. Sentimental, nu şi-a găsit încă liniştea. A avut o relaţie zbuciumată cu Mădălina Pamfile, a încercat fără succes s-o agaţe pe Anda Adam, iar acum nu se înţelege cum ar vrea el cu noua sa prietenă.

La toate acestea, Matei a venit cu mărturii cutremurătoare privind familia  sa. "Sunt accidentat, am probleme mari şi nu reuşesc să îmi revin, mama mea este bolnavă de diabet, tata s-a despărţit de mama şi a plecat, iar în ultimul timp avea mari probleme cu alcoolul", a scris stelistul pe pagina sa de Facebook, citată de realitatea.net.

"Mă doare că sunt catalogat ca fiind Gabi «Cuţitaşul», omul care la prima supărare scoate cuţitul. Sunt un tip liniştit, un tip care trăieşte o adevărată dramă. Oricine ar fi în locul meu ar lua-o puţin razna. Am nevoie de sprijin şi ajutor să îmi văd de recuperare şi să ajung să joc din nou fotbal pentru Steaua", a completat Matei, ca un strigăt de disperare adresat celor care îl cunosc.

A vrut să  se sinucidă? (Foto: Răzvan Păsărică)
A vrut să se sinucidă? (Foto: Răzvan Păsărică)

Mădălina Pamfile, fosta iubită a lui Gabi Matei, a simţit pe propria piele caracterul imprevizibil al stelistului. "M-a tăiat cu lama pe mâini într-un moment de furie şi m-a ameninţat cu moartea", declara Pamfile anul trecut, după o ceartă violentă între cei doi. Relaţia lui Matei cu Mădălina n-a fost uitată nici de Gigi Becali. Pus să comenteze evenimentele de la finalul săptămânii, patronul Stelei nu s-a putut abţine să nu râdă.

"Ce Matei? Hai mă, eu am treburi mai serioase, ce să-i fac eu lui Matei? Pamfile să aibă grijă de el!", a spus Becali. Contactată telefonic de Click!, Mădălina Pamfile nu a vrut să comenteze nimic legat de fostul său iubit: "Fiecare e cu viaţa lui acum, nu mă mai interesează ce face şi nici nu am ce să comentez legat de el", ne-a declarat Pamfile.

Stefan Nikolic


    A vrut să  se sinucidă? (Foto: Răzvan Păsărică)
A vrut să se sinucidă? (Foto: Răzvan Păsărică)

Toamna trecută, Gabi Matei a avut o escapadă într-un club din Bucureşti alături de muntenegreanul Nikolic. Cei doi s-au îmbătat criţă, fiind surprinşi în timp ce vomitau dintr-o maşină de taxi. Pentru a scăpa de efectele alcoolului, Matei a recurs la metoda celor două degete băgate pe gât. "Se întâmplă ceva cu el", spunea la acea vreme impresarul Victor Becali despre Gabi Matei.

Ca fotbalist, Gabi Matei nu e terminat. Cel puţin aşa crede managerul Stelei, Mihai Stoica, cel care a insistat pentru transferul fundaşului dreapta de la Pandurii. "Mai vorbim despre el sezonul următor", e ultima declaraţie a lui MM despre fotbalistul achiziţionat cu suma de 600.000 de euro, dar care n-a jucat încă nici un meci întreg pentru Steaua.

În cursul zilei de duminică, Gabi Matei a încercat să ascundă de ochii lumii cele petrecute, postând un mesaj pe Facebook, în care a inventat un accident stupid de maşină. "Aveam 180 la oră şi la un moment dat mi s-a blocat volanul. Mi-a sărit ceva de la motor. Am făcut maşina praf, dar acum sunt bine", a fost minciuna scornită de Matei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net