Stelistul Varela joacă în Maroc, nu cu Pandurii

Ultima actualizare:

    Căpitanul Stelei  e o piesă importantă  în angrenajul  echipei campioaneFOTO: Sportpictures.eu
Căpitanul Stelei e o piesă importantă în angrenajul echipei campioaneFOTO: Sportpictures.eu

Steaua s-a apropiat la trei puncte de liderul Astra, dar trebuie să rămână constantă în evoluţii pentru a câştiga un nou titlu. Din păcate pentru roş-albaştri, Reghecampf are mari probleme de lot înaintea meciului de la Târgu Jiu.

Liga Profesionistă de Fotbal a comprimat etapele din play-off la cererea Federaţiei, care a dorit ca acest sezon de Liga I să se termine cât mai repede. Argumentul este acela ca echipa naţională să aibă cât mai mult timp la dispoziţie pentru a se pregăti de Euro 2016, dar nu se poate mulţumi toată lumea. Acest lucru a creat câteva dezavantaje unor echipe de club, iar Steaua este cea care va suferi miercuri, într-o etapă intermediară strecurată din nou aiurea, pe parcursul campionatului şi nesincronizată cu calendarul FIFA.

Marţi, pe continentul negru, se vor juca partide în preliminariile Cupei Africii 2017, iar Liga I are un reprezentant de marcă: Fernando Varela. De la ora 22.00, căpitanului Stelei va trebui să joace la Marrakech, împreună cu naţionala Capului Verde, returul barajului cu Maroc. Cum între această partidă şi Pandurii - Steaua, programată la Severin miercuri, de la ora 21.00, nu sunt decât 23 de ore, e practic imposibil ca Varela să ajungă din Maroc şi să joace titular în Liga I. De fapt, regulamentul nici nu permite asta, chiar dacă fotbalistului de la Steaua i-ar trece prin cap aşa ceva. Oricum, sunt şanse minime ca africanul să ajungă fizic din Maroc la Severin, atât de repede.

Tamaş era să se bată cu fanii

Gabi Tamaş a fost duminică să asiste la meciul de rugby dintre Steaua şi Dinamo, din Cupa României. Numai că, aşa cum informează DigiSport, fotbalistul a urmărit prima repriză din sectorul fanilor „câinilor”, fiind înjurat non-stop de aceştia. Mai mult, a fost la un pas de bătaie cu câţiva suporteri dinamovişti care au venit să îi ceară socoteală. La pauză, fotbalistul a plecat de la stadion.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net