Stephan Beckenbauer, fiul celebrului Franz, a murit la 46 de ani

Ultima actualizare:

    Franz a suferit pierderea lui Stephan Beckenbauer
Franz a suferit pierderea lui Stephan Beckenbauer

Stephan Beckenbauer, unui dintre fiii lui Franz Beckenbauer, a încetat din viaţă la vârsta de 46 de ani. El avea o tumoare pe creier.

Stephan Beckenbauer, era fiul cel mic al “Kaiserului”. Franz avea o fată şi patru băieţi. “Nu am fost un tată bun pentru că nu am fost alături de copii. Mereu eram plecat”, a spus mai demult Franz, 69 de ani, într-un interviu, specificând că regretă faptul că s-a concentrat prea mult asupra fotbalului şi mai puţin asupra familiei.

Fiul lui Franz Beckenbauer a fost fotbalist în perioada 1986-1997, a jucat la TSV 1860 München şi  Kickers Offenbach şi a evoluat cinci ani la echipa a doua a lui Bayern. Din 1998, de când s-a lăsat de fotbal, fostul mijlocaş se ocupa de tineri de la Bayern, în special de echipa U17. El căuta talente pentru echipa din Munchen în toată Germania.

Stephan Beckenbauer: Franz a stat alături de el

Stephan Beckenbauer era căsătorit şi avea trei copii, soţia şi cei mici trăind în Salzburg, Austria. În ultima perioadă “Kaiserul” petrecea mult timp cu Stephan şi i-a fost alături în ultimele clipe. “Familia are nevoie de mine. Am ales fotbalul în faţa ei şi vine un moment când trebuie să spui ajunge”, anunţa Franz, care a fost căsătorit de trei ori.

Stephan Beckenbauer: Tată celebru

Franz Anton Beckenbauer e poreclit “Kaiserul” (Împăratul) şi este unul dintre fotbaliştii legendari. Iată repere dintr-o carieră strălucită: a jucat la Bayern Munich (1964-1977) 528 meciuri / 77 goluri, New York Cosmos (1977-1980) 80 meciuri / 17 goluri, Hamburger SV (1980-1982) 37 meciuri / 0 goluri, New York Cosmos (1983) 25 meciuri / 2 goluri.

Tatăl lui Stephan Beckenbauer a antrenat Germania de Vest (1984-1990), Marseille (1990-1991), Bayern Munich (1994 şi 1996). Ca jucător a fost campion mondial şi european, iar ca antrenor a obţinut un titlu mondial, a fost campion în Germania şi Franţa şi a luat Cupa UEFA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Costel Corduneanu FB jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net