Sticlele sparte de Șumudică au adus victoria clujenilor în Gibraltar

Ultima actualizare:

    Marius Șumudică are un temperament colericFOTO: Sportpictures.eu
Marius Șumudică are un temperament colericFOTO: Sportpictures.eu

CFR Cluj a evitat o rușine istorică în Gibraltar. Conduși cu 1-0 de Lincoln Red Imps, în prima manșă a turului secund al Ligii Campionilor, ardelenii au învins cu 2-1, doar după o criză de nervi făcută de antrenorul Șumudică la pauză.

Marius Şumudică a recunoscut că avut o ieşire nervoasă la vestiare. ”A fost foarte greu, un teren imposibil de jucat, nici nu puteai să degajezi. În prima repriză, am avut vântul contra, orice degajare ducea mingea până la 15-16 metri, 20 de metri, se oprea mingea în aer. Un teren imposibil de jucat, dar trebuie să ne concentrăm, deaorece nu avem voie să primim gol în ultimele minute ale reprizei. Facem aceleaşi greşeli şi trebuie să fim mult mai concentraţi în astfel de situaţii. Aţi văzut că nu mai există echipe mici, pun presiune, se antrenează aici, cunosc terenul, nu este foarte uşor. A trebuit un şoc la pauză, să sparg două sticle, să se trezească, să intrăm şi să întoarcem jocul repede, după care eu cred că am controlat jocul şi nu am avut niciun fel de problemă. Dar condiţiile atmosferice au fost incredibile, un vânt extraordinar de puternic. Dar nu mai contează, importantă este victoria, important este că am adus trei puncte României pentru coeficient, important este că ne-am făcut viaţa uşoară pentru a doua rundă. Suntem aproape de un prim obiectiv şi anume, Conference League, în care este o reţetă financiară de succes pentru orice club din România. Va trebui să câştigăm şi la Cluj, victoriile aduc victorii”, a declarat Şumudică pentru pagina de Facebook a clubului.

Eroul clujenilor a fost Deneljuh, care a marcat ambele goluri ale victoriei. În turul al treilea, CFR va juca împotriva  învingătoarei meciului dintre Slovan Bratislava și Young Boys Berna.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net