Stoian, de urgenţă la spital

Ultima actualizare:

    Stoian a înscris  trei goluri şi a dat  şi trei pase de golFoto: Guliver/ GettyImages
Stoian a înscris trei goluri şi a dat şi trei pase de golFoto: Guliver/ GettyImages

Adrian Stoian a făcut un sezon foarte bun în Serie A. În ultima etapă, contra Milanului, fotbalistul de 26 de ani a jucat în repriza a doua, iar seara, după meci, a acuzat dureri la stomac şi a fost internat în spital.

Evoluţiile lui Adrian Stoian din acest sezon de serie A au atras atenţia. Mijlocaşul a avut prestaţii remarcate de toată lumea, fiind şi marcator dar şi pasator pentru colegii săi de la Crotone. Chiar şi selecţionerul naţionalei, Christoph  Daum, e cu ochii pe el, punându-l pe fotbalist în lotul lărgit pentru meciul cu Danemarca. În ultimul meci de campionat, 1-1 cu Milan, Stoian nu a fost titular, dar a intrat în repriza a doua. Nu a fost aşa lucid ca în partidele anterioare, însă a jucat în nota echipei. Explicaţia a venit seara, când fotbalistul nu s-a simţit deloc bine şi a ajuns, în cele din urmă, la spital. Jurnaliştii de la “Gazzetta dello Sport” susţin că mijlocaşul a fost internat la secţia de neurologie şi a fost supus unor investigaţii serioase la stomac.

”După o săptâmână în care nu s-a simţit bine, cu tot cu tensiunea meciului cu Milan şi ultimele efecte ale unei răceli, Stoian, pentru a elimina orice risc, a fost trimis la spital. Avea febră şi probleme intestinale, din cauza unui virus stomacal. Situaţia lui Stoian e monitorizată şi nu prezintă aspecte critice”, au ţinut să precizeze oficialii lui Crotone.

Cu toate astea, fotbalistul român a rămas în continuare în spital şi nu se ştie dacă va fi externat azi. Crotone duce lupte grele pentru evitarea retrogradării, fiind acum pe locul 18, la cinci puncte în spatele primei echipe care se salvează.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net