Stoican: «Sunt dezamăgit de cei care vorbesc de jucătorii mei, ba că n-au valoare, ba că sunt low cost!»

Ultima actualizare:

    Flavius Stoican le-a răspuns contestatarilor
Flavius Stoican le-a răspuns contestatarilor

Tehnicianul dinamovist Flavius Stoican a declarat la finalul partidei din Ghencea, 1-1, că este supărat din cauza rezultatului, dar şi a faptului că elevii săi au fost criticaţi fără motiv.

"Sunt puţin dezamăgit pentru că am fost la câteva minute de a pleca cu toate cele trei puncte. Păcat că a venit o eroare pe final de meci şi le-am dat ocazia să marcheze un gol nesperat. Una peste alta, sunt mulţumit pentru că am văzut dăruire la aceşti băieţi. Chiar dacă plecăm cu un singur punct din această partidă, nimeni nu ne dădea nicio şansă.

Sunt dezamăgit de cei care vorbesc de aceşti jucători, ba că n-au valoare, ba că sunt low cost. Sunt mândru să-i antrenez pe aceşti jucători. Trei puncte contau pentru oamenii care au venit în tribună şi sunt mândri de mine. Unul dintre aceştia sper să fie şi tata, care nu-şi arată mândria. Mă deranjează oamenii care nu au ce face şi doar comentează. E o diferenţă să te baţi de la egal la egal cu Steaua, cu aceşti băieţi low-cost. Steaua este o echipă foarte bună, favorită la titlu în continuare, dar nu atât de bună cât s-o bată pe Dinamo low-cost. Astăzi am avut o adevărată familie. Aceşti băieţi merită tot binele din lume, tot respectul oamenilor dinamovişti. Le-au arătat oamenilor că nu sunt cu nimic mai prejos decât cea mai bună echipă. În Cupă, se poate întâmpla orice, cu toate că Steaua este favorită", a declarat Stoican.

El a comentat şi penaltiul executat de Dragoş Grigore: "Dacă îi ieşea, era un supergol, aşa a fost doar un gol. El este cel mai bun executant din lotul nostru, are o tehnică de lovire a balonului foarte bună".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net