Străinii nu vor în România

Ultima actualizare:

    Huub Stevens e ultimul antrenor care a refuzat naţionala RomânieiFoto: AP
Huub Stevens e ultimul antrenor care a refuzat naţionala RomânieiFoto: AP

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a anunţat după dezastrul de la Euro că naţionala României va intra pe mâna unui selecţioner străin şi credea că-i va fi foarte simplu să atragă un nume mare pe banca tricolorilor. Se pare că această obsesie nu e însă deloc uşor de îndeplinit!

Din lunga listă plină cu nume mari pe care şi-a alcătuit-o înainte de startul negocierilor au mai rămas foarte puţine, majoritatea refuzând pe rând ofertele venite dinspre Casa Fotbalului. Ultimul este olandezul Huub Stevens, care se părea că e aproape cu contractul semnat, dar care a dezvăluit ieri pentru presa din ţara lui că nu se pune problema de aşa ceva. Fostul antrenor al lui Schalke a declarat apoi şi pentru Bild că e mai preocupat să-şi trateze problemele cardiace, care l-au şi făcut să renunţe la antrenorat în martie, când o antrena pe Hoffenheim, şi că nu ia în calcul o întrerupere a vacanţei luate atunci. „Vreau să urmez tratamentul şi să evit stresul, e ceea ce mi-au spus medicii. Deocamdată nu se pune problema să revin în antrenorat”, a declarat Stevens. Şi surse din anturajul tehnicianului de 62 de ani confirmă că acesta e onorat de interesul românilor, dar că răspunsul e nu. „Huub le-a mărturisit apropiaţilor că a fost încântat de planul pe care l-au expus românii, i-au plăcut şi persoanele cu care a discutat. Doar că nu acceptă în acest moment să preia naţionala României”, au povestit presei prietenii lui Stevens.

Veh sau înapoi la un român

Cu încă un nume picat şi cu olandezul Guus Hiddink puţin probabil să accepte, pe listă a mai rămas un singur antrenor din „şcoala germană”: Armin Veh. Nu se ştie însă nici dacă acesta va semna, iar Răzvan Burleanu mai are 5 zile până la data la care a promis că va anunţa oficial noul antrenor al naţionalei României. Altfel, preşedintele FRF trebuie să ia în calcul varianta cu un antrenor român, cea pe care a refuzat-o până acum. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net