Strănepotul lui Benito Mussolini va fi coleg cu Ștefan Radu

Ultima actualizare:

    Lazio RomaFoto: Guliver / GettyImages
Lazio RomaFoto: Guliver / GettyImages

Strănepot al liderului fascist italian Benito Mussolini, Romano Floriani Mussolini (18 ani) a semnat un contract de fotbalist profesionist cu Lazio Roma, club la care este legitimat și Ștefan Radu. Acesta este fiul lui Mauro Floriani şi al Alessandrei Mussolini, fostă deputată europeană, actriță și manechin.

Potrivit antrenorului Mauro Bianchessi, de la echipa U18 a lui Lazio, tânărul fundaș mai are nevoie de pregătire. "Este un băiat umil, care nu s-a plâns niciodată, nici măcar când nu a jucat timp de doi ani. Pare promiţător, dar cred că încă nu este pregătit şi mai trebuie să progreseze pentru a deveni un adevărat jucător", a declarat Bianchessi pentru Sky Sports Italia.Chestionată asupra promovării fiului său, Alessandra Mussolini a refuzat să comenteze. ”E un subiect pe care prefer să nu-l ating. Fiul meu nu vrea nici un fel de interferență în viața sau în treburile sale”, a spus nepoata lui Benito Mussolini pentru The Laziali. Văr al acestuia, Caio Giulio Cesare Mussolini a declarat, în schimb: „Ca fan al lui Lazio, sper că Romano va fi foarte bun și va avea o carieră lungă și strălucitoare”.

Jurnalist, ideolog și om de stat italian, Benito Mussolini (1883-1945) a fost fondatorul fascismului. A fost președinte al Consiliului de Miniștri (31 octombrie 1922 - 25 iulie 1943) și șef al Republicii Sociale Italiene (22 septembrie 1943 - 25 aprilie 1945).  În 25 aprilie 1945, a încercat să părăsească Italia deghizat în soldat german.  Prins de către partizani, a fost ucis alături de amanta sa, Clara Petacci.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net