«Suleyman Magnificul» va juca la Steaua

Ultima actualizare:

    Sulley Muniru a jucat în doi ani 56 de meciuri pentru CFR ClujFoto: Mediafax
Sulley Muniru a jucat în doi ani 56 de meciuri pentru CFR ClujFoto: Mediafax

Prin transferul mijocaşului Muniru de la CFR Cluj, Steaua le-a pregătit o surpriză fanilor serialului turcesc “Suleyman Magnificul”.

După Alcenat şi Martinus, campioana a făcut a treia achiziţie a verii, cumpărându-l pe Sulley Muniru (22 de ani) în schimbul sumei de 100.000 de euro şi al unui procent dintr-un ulterior transfer în străinătate al ghanezului. Muniru a ajuns în România la începutul anului 2013, fiind unul dintre pariurile propuse fotbalului de la noi de oficialii lui CFR Cluj. În vestiarul echipei ardelene, proaspătul stelist s-a ales imediat cu porecla “Suleyman Magnificul”, probabil prin asemănarea cu eroul principal al serialului de televiziune care era la modă în acea perioadă. “Nu înţeleg de ce am primit această poreclă, dar îmi place”, a mărturisit Muniru la un moment dat.

Fratele mult mai celebrului Sulley Muntari de la AC Milan a avut în trecut ocazia de a se antrena câteva luni cu echipa a doua a celor de la Real Madrid, fiind chemat de Jose Mourinho şi la unele antrenamente ale echipei mari, alături de Cristiano Ronaldo. La CFR Cluj, Sulley Muniru a jucat nu mai puţin de 56 de partide în toate competiţiile, dar n-a reuşit să spargă gheaţa în ceea ce priveşte golurile marcate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net