Legat profesional şi familial de Marius Şumudică, Bogdan Andone a fost oficializat ieri în funcţia de antrenor principal la echipa lui Becali.


În special din cauza fanilor, patronul FCSB nu l-a putut aduce la cârma roş-albaştrilor pe Marius Şumudică, dar s-a ales cu cumnatul şi ucenicul acestuia.

Bogdan Andone, varianta surpriză aleasă de Gigi Becali pentru a-l înlocui pe Mihai Teja, a avut azi primul contact cu noua sa funcţie. Într-o conferinţă de presă organizată la palatul finanţatorului, Andone şi-a expus gândurile şi planurile. „Ce mă recomandă? Întrebaţi-i pe Mihai Stoica sau pe cei care au lucrat cu mine. Să lucrez cu Şumudică a însemnat pentru mine o experienţă importantă”, a spus Andone referindu-se la sezonul 2015-2016, când a fost secundul lui „Şumi” la Astra. Astfel, Becali l-a pierdut pe Şumudică, dar l-a câştigat pe „Şumudică 2”, o poreclă de care Bogdan Andone va încerca să se debaraseze cât mai repede, cu atât mai mult cu cât e şi cumnatul tehnicianului de 48 de ani. „La echipele mele am jucat 4-3-3, îmi place filozofia lui Hagi şi voi încerca să implementez această tactică. Pas cu pas, sunt convins că ne vom găsi ritmul”, a menţionat Andone. „Psihic sunt puternic şi nu-mi fac probleme”, a mai subliniat noul antrenor de la FCSB, anticipând presiunea la care va fi supus în perioada următoare.

Gigi Becali a menţionat încă o dată că Bogdan Andone va avea mână liberă la FCSB atâta timp câte există rezultate, care la rândul lor produc bani, în speţă câştigarea campionatului şi calificarea în grupele Ligii Europa. În schimb, patronul roş-albaştrilor nu va mai investi nimic în această vară în întărirea lotului. „Nu cred că mai aduc, că n-am ce! Dacă Andone vrea vreun jucător, îi aduc. Am vrut să-l iau pe Cestor, dar Bogdan mi-a zis că nu-l vrea şi m-a convins”, a declarat Becali.

Loading...
Citeste tot despre: