Şumudică abdică! "Nu mai ies din casă de ruşine. Să vină altul în locul meu!"

Ultima actualizare:

    Marius ȘumudicăFoto Click!
Marius ȘumudicăFoto Click!

Astra a pierdut şi cu Dinamo, scor 1-2, şi la jumătatea play-off-ului ocupă ultimul loc, cu şanse aproape 0 la titlu. Cupele europene nu mai pot fi ratate pentru că CFR e în insolvenţă şi nu are voie, dar pentru campioană e prea puţin.

Tehnicianul care anul trecut a reuşit minunea la Giurgiu spune că se simte umilit şi că situaţia nu mai poate fi redresată. "N-avem nicio şansă în Cupă astfel, dacă vom juca la fel; nu merităm sa jucăm în Europa League la cum arătăm. Am momente cand nu mai ies din casa şi stau cu telefonul închis. Sunt decis să renunţ, să îmi reziliez contractul, cred că trebuie să ne despărţim. Sper să se găseasca alt antrenor, această criza se adânceşte, ar fi bine să vină altcineva. E umilitor ce se intâmplă, am ajuns la capătul puterilor. N-are rost să îmi consum sănătatea, nu pot suporta să fiu ciuca bătăilor. Daca clubul nu acceptă plecarea mea, muncesc până la capăt. Vreau însă să plec, sa fie un şoc la echipă. E momentul să mă opresc

M-am obișnuit, e a patra înfrângere, nu e nimic nou pentru mine. Arătăm rău și fizic, pierdem dueluri, suntem storși ca o lămâie. Azi am făcut totuși un meci mai bun, dar am luat un gol prostesc pe final. Am zis să le dau șanse și celor care nu au jucat, dar au fost mai morți ca ceilalti.

De la meciul de Cupă cu Viitorul traversăm o criză profundă și nu cred că ieșim prea repede. Nu cred că avem șanse nici în Cupă. De 4 etape suntem ciuca bătăilor", a spus tehnicianul la conferinţa de presă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net