Marius Şumudică a pierdut bagheta magică şi pare gata să distrugă în retur tot ce a construit cu trudă în prima parte a campionatului.


Astfel, după trei meciuri fără victorie în Superliga, care au mărit prăpastia între Kayseri şi cei 4 granzi din Istanbul, a urmat miercuri seara şi o înfrângere dramatică în Cupa Turciei. A fost 0-1 pe terenul lui Akhisar, în turul din sferturi, şi dacă nu întorc acest rezultat săptămâna viitoare, Şumudică şi băieţii lui îşi pot lua adio de la acest trofeu la care visau la începutul sezonului. 

Problema cea mai mare e însă alta! Cu 20 de minute înainte de golul primit de la Akhisar în prelungiri, Maruis Şumudică fusese eliminat pentru proteste vehemente la adresa arbitrului partidei. Astfel, trimiterea în tribună înseamnă automat şi apariţia în faţa Comisiei de Disciplină a primei ligi din Turcia, unde riscă o suspendare de două săptămâni. În acest caz, ar putea rata două meciuri: cel din campionat cu Osmanlispor (duminică, 4 februarie) și returul de pe teren propriu cu Akhisarspor, din sferturile Cupei Turciei (miercuri, 7 februarie). Nu e însă o surpriză, pentru că Şumudică o cam căuta de mult. La fiecare meci din ultimele patru s-a certat cu arbitrii, de multe ori îndreptăţit, şi până la urmă şi-a găsit şi naşul.

Loading...