Șumudică, în contre cu șefii clubului

Ultima actualizare:

    Marius Șumudică  a câștigat primul  titlul de campioană  din istoria Astrei
Marius Șumudică a câștigat primul titlul de campioană din istoria Astrei

Astra este mai aproape de play-off, după succesul, 1-0, de la Gaz Metan Mediaș, și s-a calificat în primăvara Ligii Europa. Cu toate astea, șefii giurgiuvenilor nu sunt mulțumiți pe deplin de antrenorul Marius Șumudică și chiar intenționează să-l amendeze.

Deși nu știe ceva concret vizavi de cuantumul penalizării, tehnicianul este la un pas să rămână fără aproape 50.000 de euro. 

Subit, șefii campioanei Astra sunt foarte sensibili cu imaginea clubului. Atât de sensibili, încât sunt gata să-l sancționeze drastic pe antrenorul Marius Șumudică, pentru că a strigat trivialități la adresa Stelei. ” Este o procedură disciplinară intentată de ei împotriva mea. Eu am un avocat care se ocupă, nu ştiu exact ce se doreşte, nu vreau comentez mai mult. Mă abţin până vedem unde vor să ajungă. Deocamdată am fost chemat în faţa Consiliului Director (n.r. - al clubului), dar nu am avut timp să mă duc, pentru că am avut antrenamente, şi l-am trimis pe avocatul Dan Idiță”, a  spus Șumudică la sport.ro, apoi a continuat:” Îmi voi duce contractul până la bun sfârşit cu orice piedică care mi se pune. Indiferent ce se întâmplă, eu am anunţat şi anunţ pe toată lumea că voi continua la Astra. Eu cred că rezultatele nu pot să-mi fie imputate, ţinând cont de ce am făcut în ultimul timp. Suntem în sferturile Cupei României, suntem în primăvara europeană - o performanţă unică în istoria clubului - şi o să vedeţi că mult timp o să dateze această calificare”. 

Alibec, golul de adio

simeon stalpnicul png

Denis Alibec pleacă de la Astra, la Steaua, echipă la care va evolua din ianuarie. Atacantul de 25 de ani și-a luat cum nu se putea mai frumos la revedere de la clubul cu care a câștigat titlul: a marcat un gol de trei puncte cu Mediaș. ” 83 de meciuri şi 41 de goluri. Sunt cifrele mele de la Astra Giurgiu. S-a încheiat un capitol important din viata mea. Marius Şumudică si colegii de la Astra m-au ajutat intr-un moment greu din viata mea si m-au adus la nivelul la care sunt azi”, a spus Alibec.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net