Şumudică debutează contra Rapidului

Ultima actualizare:

    Marius Şumudică  n-a stat mult  timp pe bară
Marius Şumudică n-a stat mult timp pe bară

Universitatea Cluj s-a repliat imediat după ţeapa aşa-zişilor cumpărători nemţi şi şi-a găsit până la urmă patroni. Florian Walter, fostul proprietar, şi-a cedat acţiunile sale fraţilor Bultoc, patronii companiei de Taxi Meridian, care au o avere estimată la 50 de milioane de euro. Aceştia au stabilit imediat conducerea tehnică şi administrativă a clubului.

Marius Şumudică este primul om adus în club de noii patroni ai „Şepcilor roşii". Deşi a stat în stand-by o lună de zile, în speranţa că va veni o ofertă din Giuleşti, „Şumi-gol" a trebuit să se împace cu gândul că acest lucru nu se va întâmpla şi şi-a căutat de muncă. Având totuşi referinţe bune, Şumudică a fost contactat imediat de conducerea Universităţii Cluj pentru postul de antrenor principal, după ce Dorinel Munteanu, primul sunat, a refuzat oferta.

În aceste condiţii, pentru Şumudică urmează un debut cum nu se poate mai motivant, în faţa Rapidului, luni seara. Giuleştenii vin pe Cluj Arena disperaţi după victorie, dar vor da peste antrenorul care va dori să se răzbune pentru faptul că n-a fost luat în calcul în Giuleşti. Şumudică s-a mai bătut cu Rapid în startul acestui campionat, când a terminat la egalitate, 2-2, în Rapid - FC Vaslui.

Altfel, "U" Cluj a scăpat de inamicul public numărul 1, Ana Maria Prodan, care pe tot parcursul cât a fost preşedinte s-a certat cu toată lumea şi n-a fost nici pe placul fanilor. În locul fostei şi actualei impresare a venit însă tot un impresar, în persoana lui Traian Gherghişan. Acesta a renunţat la lumea agenţilor de jucători şi încearcă acum statutul de conducător de club.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net