Antrenorul lui Kayserispor, Marius Şumudică, şi fundaşul Cristi Săpunaru au fost atacaţi de adversari, pe coridorul care duce spre vestiare, după meciul din deplasare cu Alanaspor. Tehnicianul a fost rănit la ochi, iar translatorul său are nasul spart. Echipa românului a învins cu 2-1, golul victoriei venind în minutul 90+3.


"M-a sunat şi mama aseară, a văzut pe la televizor că aş fi fost lovit, nevasta-mea s-a speriat şi ea. M-a sunat să mă întrebe, ce-ai făcut, ţi-au spart ăia nasul? Nu a fost chiar aşa nebunie cum s-a scris", a spus Şumudică la Digi Sport.

Apoi, a detaliat: "Cum spuneam, nu a fost chiar aşa cum s-a prezentat în presă. După meci, noi am rămas pe teren să ne bucurăm. Imediat după joc am vorbit cu antrenorul lor, cu Safet Susic ne-am felicitat reciproc. Şi a venit unul dintre secunzii de la Alanyaspor şi m-a înjurat. Mă rog... M-am bucurat cu jucătorii, cu staff-ul. Nici n-am avut suporteri la meciul ăsta de teama unor incidente, iar apoi ne-am îndreptat spre cabine. Acolo ne-a aşteptat colegul nervos şi ne-am ciondănit iar. Eu am dat să plec şi a încercat să mă lovească. Ma degrabă cred că a vrut să mă împingă şi m-a zgâriat în zona ochiului, lângă nas.
În spatele meu venise şi Săpunaru, apoi ceilalţi. Au venit şi cei de la Alanyaspor, normal, şi a ieşit aşa, un meleu. În care unul dintre translatorii de la noi a primit un pumn în faţă, nici nu ştie de unde a venit lovitura. El are nasul spart, da. A intervenit poliţia şi s-au liniştit lucrurile. Când a venit patronul nostru la vestiar m-a găsit cu gheaţă la faţă şi îmi curgea sânge de la zgârietură, d-aia o fi spus că am nasul spart. Până la urmă i-am şi înţeles pe cei de acolo, erau foarte supăraţi, nervoşi, au o situaţie grea în clasament, se întâmplă. N-am niciun resentiment ...

Antrenorul a vorbit şi despre meci: "Am condus cu 1-0, apoi am avut trei ocazii mari, mari. La una a fost bară ... Iar golul lor a fost norocos, un şut de la distanţă, l-a lovit pe un jucător în spate şi a sărit peste Lung. Am avut şi noroc să le lipsească doi jucători foarte buni, între care şi Vagner Love. Dar Silvică a apărat foarte bine, iar Săpunaru joacă realmente incredibil. Aseară a fost cel mai bun de pe teren".

 

loading...
Loading...