Şumudică e în extaz: "Sunt ca femeile la menstruaţie!"

Ultima actualizare:

    Marius Şumudică
Marius Şumudică

Calificarea Astrei în grupele Ligii Europa în dauna echipei engleze West Ham l-a adus pe Marius Şumudică în al nouălea cer. Tehnicianul campioanei a oferit la finalul meciului câteva declaraţii spumoase.

"Eu nu pregătesc echipa asta de două luni, pentru că FIFA îmi dă o decizie, FRF altă decizie. Poate că pentru se vrea ca altă echipă să câștige titlul. Am un panou acasă și tai datele ca femeile la menstruație", a afirmat Şumudică.

"Nu i-am făcut pe plac unui patron din Liga 1 care își dorea doar ca echipa lui să se califice în grupe. Iată că s-a calificat și Astra și market polul se împarte între Steaua și Astra", a mai spus antrenorul Astrei, atac subtil la adresa lui Gigi Becali.

"Tot lotul meu de jucători câștigă 120.000 de euro pe lună. Cred că este o performanță incredibilă. Cu cele 4-5 milioane dorm liniștit până la vară. Apropo, chiar m-a sunat cineva și am o ofertă de la Port Vale, dar acum m-am calificat. Îmi pare rău", a completat Şumudică.

"Le doresc mult noroc în Premier League celor de la West Ham. Vreau să îmi felicit jucătorii, mi-aș dori și eu să am un astfel de public. Noi avem multe cereri de bilete pentru grupe, în jur de 500", a încheiat tehnicianul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net