Şumudică e paşă în Turcia! A egalat-o pe Fener în minutul 90+5 şi a făcut circ

Ultima actualizare:

    Tehnicianul a văzut meciul din Liga a IV-a în cantonamentul lui Kayseri, iar jucătorii de acolo s-au îndrăgostit de giuleşteniFoto Click!
Tehnicianul a văzut meciul din Liga a IV-a în cantonamentul lui Kayseri, iar jucătorii de acolo s-au îndrăgostit de giuleşteniFoto Click!

Turcii se tot întreabă când se va stinge focul de paie pus de Marius Şumudică la Kayseri, dar românul e piroman talentat. Nici nebunia de pe Sucru Saracoglu nu l-a intimidat şi fostul rapidist s-a întors de pe Bosfor cu un 3-3 de pomină.

Oamenii lui Şumudică încă aveau coşmaruri de la ultima deplasare de la Istanbul, când Galatasaray le-a administrat un sec 4-1 la chiar primul joc al românului pe banca lui Kayseri. Luni seara, trupa din Anatolia a închis etapa cu numărul 10 la Fenerbahce, un alt gigant al fotbalului turc. Valbuena şi compania erau favoriţi şi după o oră de joc conduceau deja cu un 3-1 demoralizator. Nu şi pentru Kayseri, care n-a renunţat niciun moment şi în final a dat lovitura. Mai întâi, Neto a înscris în propria poartă, iar în minutul 90+5 bomba a explodat pentru galben-negrii. Ghanezul Gyan Asamoah şi-a confirmat în sfârşit salariul pe care a fost adus şi a înscris după o bâlbâială în careul mic al lui Fenerbache. Şumudică s-a dezlănţuit după acest punct luat şi, de bucurie, s-a tăvălit pe jos la propriu. Toţi cei de pe banca de rezerve au sărit peste el şi antrenorul a fost la un pas să rămână fără aer sub grămada creată. A meritat însă! Kayseri e pe locul 4 în Turcia, după Galatasaray, Istanbul BB şi Beşiktaş, iar el a devenit, conform unui sondaj făcut recent, cel mai dorit antrenor de către fanii celorlalte echipe din campionat.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net