Şumudică face jocul «Regelui»?

Ultima actualizare:

    Chițu speră ca echipa sa să nu facă pași greșiți  în fața campioanei
Chițu speră ca echipa sa să nu facă pași greșiți în fața campioanei

Linia de finish se apropie cu repeziciune în Liga 1, iar competitoarele gâfâie tot mai tare. Jocurile indirecte sunt cele care vor face diferenţa în aceste ultime trei etape ale play-off-ului şi FCSB recurge la lovituri sub centură. Gigi Becali îi acuză pe giurgiuveni că se vor da la o parte sâmbătă, la Ovidiu, şi nu bate câmpii având în vedere ultimul meci direct dintre Astra şi Viitorul.

Trupa lui Gheorghe Hagi a început luna aprilie cu un joc în faţa lui Budescu şi compania şi o va încheia la fel. Toată lumea îşi aduce însă aminte de ce comedie de meci a fost cel câştigat de oaspeţi cu 2-1 la Giurgiu, în care s-au ratat trei penalty-uri, iar Cristi Săpunaru şi-a marcat un autogol. Azi, la Ovidiu, se dispută returul şi FCSB arată cu degetul spre această înfruntare.

„La Astra sunt mulţi rapidişti şi ei urăsc Steaua şi mă urăsc pe mine. Tot ce fac sunt convins că fac intenţionat”, a declarat Gigi Becali, patronul roş-albaştrilor. Marius Şumudică a promis că se va întrebuinţa la fel cu toate cele trei adversare pe care le va mai întâlni, Viitorul, FCSB şi Dinamo, dar rămâne de văzut dacă asta înseamnă ca va juca pentru trei victorii sau pentru trei înfrângeri.


    Marius Şumudică, Gheorghe Hagi
Marius Şumudică, Gheorghe Hagi

FCSB-iştii au apă la moară din cauza situaţiei Astrei, care ocupă ultimul loc al play-off-ului şi nu mai trage la nimic. Cât despre Viitorul, trupa lui Hagi pare sufocată total. În ultimele cinci jocuri n-a câştigat decât acel meci dubios cu giurgiuvenii, în rest pierzând în faţa Craiovei şi a lui Dinamo şi remizând cu CFR şi FCSB. În plus, Gigi Becali şi Laurenţiu Reghecampf se tem şi din cauza unei declaraţii evazive a lui Marius Şumudică. „Voi face tot ce ţine de mine ca FCSB să nu ia campionatul. Dar aşa am zis şi anul trecut şi a ieşit invers. Eu o să joc corect până la capăt”, a spus tehnicianul campioanei, iar asta nu prea le-a plăcut reprezentanţilor liderului.

Şi Gheorghe Hagi a respins total insinuările răutăcioase ale unora şi a spus că Viitorul nu a jucat decât pe teren. „Vor să ne strice imaginea în cel mai bun moment al nostru. Eu formez jucători, nu trişori. Nu mă interesează speculaţiile unor minţi bolnave”, a declarat şi „Regele”. Pe el îl înţelegem, însă! Şi dacă gurile rele ar spune adevărul, nimeni nu-i poate acuza pe puştii Viitorului de nimic, ci doar pe adversari care nu dau totul pe teren!

Toţi ochii vor fi pe Florinel Coman

simeon stalpnicul png

Florinel Coman a explodat în acest sezon sub comanda lui Gheorghe Hagi şi ofertele curg deja pe adresa Viitorului. Mai mulţi reprezentanţi ai unor cluburi din Grecia l-au urmărit pe atacantul de 19 ani la partida cu FCSB şi vor fi prezenţi şi la Ovidiu, pentru întâlnirea cu Astra. „Regele” speră să obţină pe noua sa perlă minimum 2 milioane de euro, însă cei interesaţi n-ar vrea să plătească mai mult de 1,5 milioane de euro pe promisiunea Viitorului.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net