Şumudică a făcut show după victoria cu Poli: "O aştept pe FCSB machiat şi cu dinţii puşi!"

Ultima actualizare:

    Marius ȘumudicăFoto Click!
Marius ȘumudicăFoto Click!

Astra a învins cu 4-1 pe ACS Poli Timişoara şi a luat o opţiune serioasă pentru calificarea în finală, chiar dacă mai este un meci retur de jucat.

După meci, antrenorul gazdelor a făcut din nou spectacol la conferinţa de presă şi n-a putut să nu trimită săgeţi către duşmanii lui de la FCSB, cu care mai au o dată de jucat în play-off-ul Ligii 1. Mai întâi a vorbit însă despre jocul cu bănăţenii, de care a fost foarte mulţumit.

"Ar fi singurul trofeu care ne lipseşte. Finala va fi una specială pentru mine, pentru că am debutat la Astra pe Ilie Oană. Acum, ultimul act al Cupei e tot acolo. Sunt şanse minime să mai continuu. E momentul să ne despărţim, cred că şi eu şi Astra avem nevoie de schimbări. Să vedem dacă va fi în România sau afară, aştept oferte. Nu ştiu dacă au fost sau nu penalty-uri, cred că am mai avut încă două lovituri de pedeapsă. Suntem o echipă care, atunci când e concentrată, îi e greu oricui să ne dea la o parte. A fost un meci controlat de noi în totalitate. Cred că am ratat pentru un campionat întreg. Parcă am văzut meciul de ieri al celor de la FCSB. Dar am marcat 4 goluri, sunt mulţumit. Îi felicit pe adversari pentru joc, cred că în proporţie de 80-90% suntem calificaţi", a spus acesta, continuând apoi să vorbească despre obsesia lui numărul 1.

"Cred că FCSB e favorită la titlu, pentru că are trei puncte avans. Noi am ajuns iar să arbitrăm lupta la titlu: jucăm cu toate trei echipele din vârf. Acum doi ani am făcut-o campioană pe FCSB, acum o să ne apărăm iar corect şansele în toate partidele. Le transmit celor de la FCSB că o să mă îmbrac cât mai frumos, o să mă pudrez, ca să arăt cât mai bine. Îmi pun şi o plombă", a încheiat Şumudică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net