Şumudică joacă la cacealma cu turcii: "Nu vreau bani pe care nu-i merit!"

Ultima actualizare:

    Marius Şumudică şi patronul de la Kayserispor
Marius Şumudică şi patronul de la Kayserispor

Umilit de Fenerbahce (0-5), antrenorul român de la Kayserispor şi-a pus demisia pe masă, refuzată însă de patron.

La primul rezultat catastrofal în Turcia, Marius Şumudică a pozat în victimă şi a ameninţat că părăseşte echipa din Kayseri. N-a fost însă decât un circ al declaraţiilor, specialitatea casei la tehnicianul de 47 de ani.

Cu şapte etape rămase de disputat din prima ligă turcă, Marius Şumudică a dat de greu. După un tur de campionat excepţional, în care a cochetat cu podiumul, Kayserispor a câştigat doar trei meciuri din zece în retur, alunecând până pe locul şapte în clasament. Mai mult, a venit eşecul usturător de luni seară (0-5 pe teren propriu cu Fenerbahce), iar Şumudică a simţit pentru prima dată că nu mai stăpâneşte vestiarul.

„De când am ajuns aici, niciodată nu mi-am criticat jucătorii. În prima parte a campionatului au jucat cu inima, dar acum unii dintre ei cred că sezonul s-a terminat”, a declarat Şumudică. „Nu pot continua să lucrez aşa. Sunt o persoană corectă şi nu pot câştiga bani pe care nu îi merit. E momentul să mă gândesc dacă mai rămân”, a plusat antrenorul român după una dintre cele mai clare înfrângeri suferite în carieră. Şumudică s-a arătat dispus să-şi dea demisia, însă ştia foarte bine că nu va pleca de la Kayserispor, cel puţin până la finalul sezonului. Totul n-a fost decât o cacealma cu care Şumudică vrea să-şi întărească poziţia, atât în raport cu jucătorii cât şi cu şefii clubului. De altfel, patronul turcilor a recaţionat şi a negat o despărţire. „Nu ne gândim la aşa ceva. Şumudică trăieşte meciurile din plin şi a făcut declaraţiile la cald”, a spus Erol Bedir, conform presei turce.

În ciuda rezultatelor proaste din ultima vreme, Kayserispor are în continuare şanse mari să prindă un loc în preliminariile Ligii Europa. Pentru aceasta, echipa lui Şumudică trebuie să termine campionatul pe locul cinci, urmând să beneficieze da faptul că una din echipele din frunte (Galatasaray, Beşiktaş şi Fenerbahce) va câştiga mai mult ca sigur Cupa Turciei. Kayserispor e în prezent pe locul şapte, dar la un singur punct de poziţia a cincea, ocupată de Trabzonspor. Iar etapa viitoare se joacă meciul Trabzon – Kayseri, o adevărată „finală” pentru Europa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net