Şumudică, la comisii: “Bibeloul Stanciu nu va fi atins!”

Ultima actualizare:

    Şumudică nu se poate  abţine să nu-şi dea  în petec atunci când  joacă împotriva SteleiFoto: Mediafax
Şumudică nu se poate abţine să nu-şi dea în petec atunci când joacă împotriva SteleiFoto: Mediafax

Antrenorul Astrei Marius Şumudică crede că va fi suspendat de cătr Comisia de Disciplină pentru gesturile obscene făcute suporterilor Stelei, dar în schimb vedeta roş-albaştriilor Nicuşor Stanciu, care le-a arătat unor fani "degetul mijlociu" nu va fi pedepsit.

"Cu siguranţă voi fi suspendat din cauza acelor gesturi. Asta este ceea ce se întâmplă în România la ora actuală. Săpunaru a făcut un gest obscen şi a fost imediat suspendat, pe când viitorul număr 10 al echipei naţionale (n.r. - Nicolae Stanciu), bunul nostru naţional, care este un bibelou în momentul de faţă, nu va fi atins, ca să nu se spargă.

El poate arăta degete şi să nu i se întâmple nimic. Dacă Şumudică e suspendat, ar fi o mare nedreptate. Cum Şumudică a fost suspendat pentru pariuri şi au mai fost cazuri care au jucat şi se tergiversează de vreo 5 luni. Îmi duc crucea. Mai am cinci etape", a declarat Şumudică.

"Mâine (n.r.-azi) sunt la Comisia de Disciplină, dacă vreţi să veniţi după mine acolo, că sigur voi fi suspendat, din cauza gesturilor obscene pe care le-am făcut faţă de cei mulţi suporteri de la Piteşti, un oraş care mi-e atât de drag. Pe când un alt jucător de la FCSB, care va fi noul număr 10 şi bibeloul ţării, pe care nu avem voie să îl atingem, dar probabil el a avut degeţelul mai mic decât degeţelul meu, cu toate că mie mi-a încăput în gură. El a trăit la ţară, probabil că atunci când a tăiat lemne, şi-a retezat din el şi nu va fi chemat la Comisie. Mai au cinci etape şi vor scăpa de mine", a continuat Şumudică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net