Lucrurile îi merg foarte bine lui Marius Șumudică în Turcia. Tehnicianul român a ajuns în această vară la Kayseri pentru a salva echipa de la retrogradare, dar echipa sa are un parcurs peste așteptări.


După 12 etape, Kayserispor este pe locul patru, la egalitate cu Beşiktaş, 22 de puncte. Echipa antrenată de Şumudică se află în acest moment pe loc de Europa League, la doar 4 puncte distanţă de liderul Galatasaray.

Șumudică a devenit rapid o adevărată sperietoare în rândul antrenorilor din campionatul turc. Și nu pentru că echipa sa merge atât de bine, ci pentru că, după eșecuri în fața lui Kayseri, nu mai puțin de trei tehnicieni și-au pierdut posturile.

 Cel mai recent exemplu îl are în prim-plan pe Mesut Bakkal, antrenorul lui  Genclerbirligi. Echipa sa a pierdut 2-1 cu Kayseri, i-a înfrângerea din week-end i-a fost fatală!

Cu câteva etape înainte, ce a pățit Bakkal au simțit pe pielea lor și Riza Calimbay și Mustafa Akcay. Primul a fost dat afară de la Antalyaspor după ce elevii lui Șumudică s-au impus cu 2-0, iar Akcay a fost concediat de Konyaspor în urma înfrângerii, 2-1.

 

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: