Şumudică, noua "manta de vreme rea"

Ultima actualizare:

    Marius Şumudică  şi-a declarat  mereu dragostea  pentru rapidFOTO: Click!
Marius Şumudică şi-a declarat mereu dragostea pentru rapidFOTO: Click!

Valerii Moraru l-a reconfirmat pe Cristi Pustai după înfrângerea cu Târgu-Mureş, dar n-a făcut decât să piardă timp şi încă un meci. Asta pentru că la trei zile distanţă a ajuns în aceeaşi situaţie şi cu aceleaşi dileme.

În primul rând n-a scăpat de negocierile pentru plata integrală a salariilor lui Pustai, singurul lucru care stă în calea rezilierii. Apoi, variantele de înlocuire nu-i încântă nici pe unii suporteri, nici pe conducători. Cea mai realistă şi care răspunde la numele Marius Şumudică este chiar foarte controversată. Deşi a fost umilit în 2011 de Dinu Gheorghe, persoană care şi acum trage sforile în Giuleşti şi care l-a demis atunci chiar înainte de finalul sezonului, luându-i şansa de a conduce Rapidul în Liga Europa, „Şumi-gol” e disperat să se întoarcă în Grant. De când a reziliat contractul cu Chiajna vorbeşte doar despre Rapid, chiar dacă începe prin a spune că nu e fair-play faţă de Pustai.

Soarta actualului tehnician e pecetluită

Dacă va continua aşa de disponibil la orice oră din zi şi din noapte, Şumudică are şanse mari ca în scurt timp să-i fure lui Marian Rada porecla de „manta de vreme rea”. Până atunci, fostul antrenor al Concordiei aşteaptă să vadă cum se încheie jocurile de culise. Asta pentru că şi dacă pleacă Pustai, sforile sunt trase în mai multe direcţii. Deşi pare neverosimil, ieşirile în decor ale lui Şumudică nu sunt pe placul patronului Valerii Moraru şi nici pe al majorităţii fanilor. Drama este că nici celelalte două variante nu sunt prea îmbucurătoare şi fac parte tot din tagma „Ciorbelor reîncălzite”. Italianul Cristiano Bergodi a făcut ceva treabă în era Copos, dar în alte condiţii, iar Ovidiu Sabău a fost o mare dezamăgire în sezonul 2011-2012.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net