Şumudică, şomer până la vară

Ultima actualizare:

    Marius Şumudică
Marius Şumudică

Aseară, Universitatea Cluj a jucat fără antrenor în deplasarea de la Ploieşti cu Petrolul.

Chiar cu câteva ore înainte, Marius Şumudică a emis un comunicat prin care şi-a anunţat plecarea de la cârma „şepcilor roşii".

„Îmi pare rău, în primul rând, pentru admirabilii suporteri ai Universităţii, dar situaţia actuală mă forţează la un asemenea gest extrem. Tergiversarea discuţiilor pentru preluarea clubului şi, mai ales, condiţiile improprii de pregătire pe care le-am găsit la Cluj au impus, practic, luarea acestei decizii grele", a precizat fostul rapidist, care a antrenat-o pe „U" într-un singur meci, chiar împotriva giuleştenilor (1-2).

Pe lângă faptul că a rămas din nou pe drumuri, situaţia lui Şumudică e îngreunată de regulamentul Ligii, care nu dă voie unui antrenor să conducă mai mult de două echipe într-un singur sezon. Cum „Şumi-gol" a mai trecut în 2012-2013 şi pe la Vaslui, asta înseamnă că tehnicianul de 41 de ani va fi şomer până în vara anului viitor.

Salvarea lui Şumudică ar putea veni doar de la un contract în străinătate sau de o revenire, puţin probabilă, pe banca Universităţii. "Sunt dispus să mă întorc, chiar îmi doresc acest lucru, dar numai din momentul în care toate lucrurile vor fi clare", a declarat Marius Şumudică.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net