Şumudică "trage" de Budescu să rămână la Astra

Ultima actualizare:

    Constantin BudescuFoto: Sportpictures.eu
Constantin BudescuFoto: Sportpictures.eu

Antrenorul Marius Şumudică e aproape de a-l convinge pe Constantin Budescu să rămână la Astra, atacantul având oferte de la Steaua Roşie Belgrad şi Steaua Bucureşti.

"Sunt foarte aproape să-l conving pe Budescu. De data asta mă implic eu foarte mult pentru că Budescu e un jucător care pe mine m-a ajutat să devin unul dintre cei mai buni antrenori ca și rezultate și am o datorie morală față de el. Eu nu mă implic în a aduce jucatori, dar în ceea ce-l privește, am nevoie de el și încerc să-l conving să rămână alături de mine și cred că sunt foarte aproape. A fost un ajutor reciproc. Când am ajuns la echipă nu avea o cotă așa de bună. S-a vândut pe o sumă bună conturile s-au rotunjit, e un jucător respectat. Pe final de an Budescu a ajuns într-o formă sportivă foarte bună. Ne-a ajutat enorm să revenim în lupta pentru play-off. Mă simt dator față de el, Teixeira, Lovin. Mă simt nevoit ca şi eu să-i ajut cum și ei m-au ajutat.

El are o ofertă de la Steaua Roşie. Eu am propunerea pe mail, o propunere mult peste ce poate oferi o echipă din România. Încercam să ne ridicăm și noi la un nivel acceptabil în ceea ce privește remunerația. Când Dani Coman a spus că e o ofertă greu de refuzat, rivalizează și cu cea a Stelei. Astra îi face o ofertă dacă nu peste, cred ca identică cu a Stelei. Președintele Stelei Rosii e la Madrid, au vândut un jucător la Deportivo și vor foarte mult să-l semneze pe Budescu. Eu cred că îl deturnez și îl aduc către Astra. Și asta a fost una din condițiile pe care le-a pus. Dacă ramâi și tu, rămân și eu. Dacă își doreau să mă dea afară, faceau lucrul acesta", a spus Şumudică la Digi Sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net