"Super-Mario" Balotelli a tras 50 de şuturi pentru un gol

Ultima actualizare:

    Mario Balotelli a spart gheaţa la Liverpool
Mario Balotelli a spart gheaţa la Liverpool

Atacantul italian al echipei Liverpool a avut nevoie de 17 meciuri pentru prima reuşită în campionatul Angliei.

S-a trezit „Super-Mario” Balotelli! Transferat vara trecută de Liverpool cu speranţa că-l va putea înlocui pe Luis Surez, plecat la Barcelona, internaţionalul italian a explodat abia acum. Marţi seară, Balotelli a dat golul victoriei în partida cu Tottenham (3-2), prilej de sărbătoare pentru fanii „cormoranilor”.

Aceştia au savurat din plin prima reuşită a lui „Super-Mario” în Premier League, la jumătate de an de când vârful de culoare a ajuns pe „Anfield” (Balotelli mai dăsuse două goluri pentru Liverpool, dar în Cupa Angliei şi Liga Campionilor). Contra echipei lui Chiricheş (românul n-a fost în lot), fotbalistul de 24 de ani a marcat cu poarta goală şi i-a pus la treabă pe statisticieni.

Astfel, s-a aflat că Balotelli a marcat după 170 de zile de la semnătură, perioadă în care a strâns 17 meciuri şi 850 de minute în campionatul Angliei. Mai mult, pentru a sparge gheaţa, „Super-Mario” a avut nevoie de 50 de şuturi spre buturile adverse (19 pe poartă, 17 în afara porţii şi 14 execuţii blocate de fundaşi).

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net